16-octombrie-2021
AcasăStiriNational si InternationalINCONȘTIENȚI! Au aruncat o canapea de la etajul 2, direct pe capul...

INCONȘTIENȚI! Au aruncat o canapea de la etajul 2, direct pe capul unui copil care trecea pe sub geam

Inspectoratul de Poliție Județean din județul vecin, anunță că miercuri, 20 mai 2015, polițiștii au fost sesizați telefonic de către U.P.U. Hunedoara, în jurul orei 16.05, despre faptul că la unitatea medicală a fost transportat un minor în vârstă de 7 ani, care prezintă mai multe leziuni.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 16:00, în timp ce minorul trecea prin spatele blocului în care locuieşte, situat pe strada Eliberării din Hunedoara, a fost lovit de o canapea aruncată de la etajul 2, de către doi vecini, în vârstă de 36 de ani.

Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva – Secţia Neurochirurgie, iar poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire, în funcţie de concluziile medico-legale urmând a fi dispuse măsurile care se impun, scrie Vocea Transilvaniei.

Foto:ochiulclujean.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente