Într-o societate atât de coruptă cum este cunoscută cea din România, se remarcă unii dintre lucrătorii statului care refuză să facă ”măgării” în schimbul unor sume de bani. Este și cazul unui polițist din cadrul Secției 1 din Timișoara, care, miercuri, 20 mai 2015, a refuzat să primească bani necuveniți pentru a-l scăpa ”basma curată” pe un cetățean care a încălcat legea. Ieri, polițiștii de la Secția 1 din capitala Banatului au depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,70 mg/l. Cel în cauză a insistat să-i ofere agentului de poliţie o sumă de bani pentru a nu-i întocmi dosar penal. Ca urmare a denunţului formulat, în aceeaşi zi, ofiţerii D.G.A. – S.J.A. Timiş, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au organizat acţiunea de prindere în flagrant delict, bărbatul fiind surprins în timp ce oferea poliţistului 250 de euro, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu. După audierile efectuate de procuror, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J Timiş. Agentul de poliţie se numește Ovidiu Gițan și executa serviciul în patrulă mixtă, împreună cu un subofiţer din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. DIn spagar ce a fost la circulatie s-a transformat in mare erou…daca asta e politia romana…ar trebui sa emigram toti in Congo..

Comments are closed.