AcasăStiriSocialVIDEO Un polițist, LOVIT de o mașină pe calea Lugojului și transportat...

VIDEO Un polițist, LOVIT de o mașină pe calea Lugojului și transportat la spital. Vezi ce a declarat ȘOFERUL

Incident inexplicabil în această după-amiază pe calea Lugojului din Timișoara. Un tânăr care se afla la volanul unui Volskwagen Pasat înmatriculat în județul Hunedoara a lovit un polițist care efectua controlul unui microbuz în trafic.

Dorin Petruse, omul legii este agent principal la Poliția Rutieră din Timiș, și se afla în timpul serviciului când a fost lovit cu oglinda din partea dreaptă a mașinii, în timp ce, după un control efectuat cu radarul, a oprit un microbuz cu marfă care venea dinspre direcția Lugojului pentru că nu ar fi respectat viteza regulamentară. După incident, șoferul a declarat că nu știe cum s-a întâmplat, ținând cont și de faptul că polițistul era chiar pe marginea drumului. Veneam dinspre aeroport, am încetinit văzând că e radar, și ori dumnealui s-a mișcat și l-am acroșat cu oglinda. Mașina e puțin pe carosabil după cât se vede, de microbuz vorbesc. El controla actele la geamul domnilor. Nu știu, ori m-am apropiat eu prea mult de marginea drumului, ori el a depășit puțin carosabilul. Nu am reușit să-l văd dacă a căzut jos pentru că oglinda s-a spart și s-a dat peste cap. Nu pot să îmi dau seama. Cert e că nu am ieșit de pe drum. Circulam normal, pe drumul meu, nu aveam viteză mare”, a declarat într-un mod foarte confuz, cel care s-a aflat la volanul mașinii.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Timișoara de către un echipaj de ambulanță, fiind lovită la șold și în afara oricărui pericol. Circulația a fost oprită după incident, formându-se o coloană de mașini mai lungă de un kilometru, pe ambele benzi, până aproape de sensul giratoriu de lângă aeroport.

La fața locului s-au deplasat atât echipaje de poliție, cât și cei de la Institutul Național de Criminalistică pentru a continua investigațiile cu privire la acest caz.

 

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente