VIDEO Un polițist, LOVIT de o mașină pe calea Lugojului și transportat la spital. Vezi ce a declarat ȘOFERUL

0
1035

Incident inexplicabil în această după-amiază pe calea Lugojului din Timișoara. Un tânăr care se afla la volanul unui Volskwagen Pasat înmatriculat în județul Hunedoara a lovit un polițist care efectua controlul unui microbuz în trafic.

Dorin Petruse, omul legii este agent principal la Poliția Rutieră din Timiș, și se afla în timpul serviciului când a fost lovit cu oglinda din partea dreaptă a mașinii, în timp ce, după un control efectuat cu radarul, a oprit un microbuz cu marfă care venea dinspre direcția Lugojului pentru că nu ar fi respectat viteza regulamentară. După incident, șoferul a declarat că nu știe cum s-a întâmplat, ținând cont și de faptul că polițistul era chiar pe marginea drumului. Veneam dinspre aeroport, am încetinit văzând că e radar, și ori dumnealui s-a mișcat și l-am acroșat cu oglinda. Mașina e puțin pe carosabil după cât se vede, de microbuz vorbesc. El controla actele la geamul domnilor. Nu știu, ori m-am apropiat eu prea mult de marginea drumului, ori el a depășit puțin carosabilul. Nu am reușit să-l văd dacă a căzut jos pentru că oglinda s-a spart și s-a dat peste cap. Nu pot să îmi dau seama. Cert e că nu am ieșit de pe drum. Circulam normal, pe drumul meu, nu aveam viteză mare”, a declarat într-un mod foarte confuz, cel care s-a aflat la volanul mașinii.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Timișoara de către un echipaj de ambulanță, fiind lovită la șold și în afara oricărui pericol. Circulația a fost oprită după incident, formându-se o coloană de mașini mai lungă de un kilometru, pe ambele benzi, până aproape de sensul giratoriu de lângă aeroport.

La fața locului s-au deplasat atât echipaje de poliție, cât și cei de la Institutul Național de Criminalistică pentru a continua investigațiile cu privire la acest caz.

 

Spune-ţi opinia civilizat!