AcasăStiriOrange pune Timişoara pe harta oraşelor cu reţea 4G+. Vezi ce planuri...

Orange pune Timişoara pe harta oraşelor cu reţea 4G+. Vezi ce planuri are operatorul de telefonie, în România

„Începând cu data de 7 aprilie 2014, Orange România va utiliza integral tot spectrul de frecvenţe pe care l-a achiziţionat în septembrie 2012. România este a noua ţară din lume unde este prezentă o reţea 4G+. Suntem al doilea operator din estul Europei cu 4G+ şi primul din România”, a declarat directorul tehnic al operatorului, Ştefan Slavnicu.

După intrarea în vigoare a licenţelor obţinute în urma licitaţiei din septembrie 2012 (mai exact din 7 aprilie), Orange România extinde reţeaua 4G, aceasta devenind acum disponibilă pentru mai mult de 45% din populaţia ţării.

Prezentă în toate reşedinţele de judeţ, precum şi în alte oraşe din România, tehnologia 4G va furniza clienţilor din peste 1.000 de localităţi viteze medii reale de descărcare (download) de 30 Mbps şi încărcare (upload) de 15 Mbps, scrie Mediafax. „Împreună cu noua gamă de opţiuni dedicate, aceste viteze pot urca la viteze medii reale de download de 60 Mbps şi upload de 30 Mbps”, a mai spus Slavnicu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Timişoara din nou pe harta premierelor

Conform spuselor reprezentanţilor Orange România, în premieră pentru ţara noastră, tot din 7 aprilie, compania va permite clienţilor din şase oraşe să testeze reţeaua 4G+, care va permite viteze de transfer de până la 300 Mbps pentru descărcare (download), utilizând echipamente de furnizate de producătorul chinez Huawei. „Orange îi invită pe clienţii care se află în Timişoara, Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi şi Iaşi să testeze noua tehnologie în magazinele Orange şi încurajează producătorii să aducă pe piaţa din România dispozitive compatibile cu această tehnologie”, a mai spus reprezentantul Orange România.

Începând de luni, toate abonamentele Orange au trafic de internet 3G+ inclus, la viteze medii reale de descărcare (download) de 6,5 Mbps, cu acoperire de 94,08% din populaţie, mai scrie Mediafax, care oferă şi informaţii suplimentare.
Foto:gizmodo.com

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente