Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportUn tricou original şi două mingi cu autografe, premii de la Poli,...

Un tricou original şi două mingi cu autografe, premii de la Poli, pentru suporterii fideli! Vezi cum poţi câştiga

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pentru a dovedi că şi clubul este alături de suporterii care vin meci de meci pe „Dan Păltinişanu”, Poli Timişoara va oferi trei premii surpriză în pauza meciului dintre echipa condusă de pe margine de Dan Alexa şi Steaua Bucureşti.

Astfel, abonaţii la meciurile de pe teren propriu din sezonul 2013-2014 vor participa la o tragere la sorţi ce va avea loc în pauza partidei de sâmbătă, 5 aprilie. Câştigătorul concursului va primi un tricou original al echipei bănăţene, cu semnăturile jucătorilor. În afara tricoului vor mai fi oferite încă două premii: câte o minge oficială de joc, cu autografele poliştilor, informează acspoli.ro.

Numele câştigătorilor vor fi anunţate la staţia de amplificare a arenei, tot atunci urmând să fie precizată şi modalitatea de înmânare a premiilor puse în joc.

Poli joacă cu Steaua Bucureşti sâmbătă, 5 aprilie 2014, începând cu ora 21:30.

1 COMENTARIU

  1. Esec total la vanzarea biletelor pt. meciul cu Steaua: in prima zi la toate cele sapte caserii nu s-au vandut decat 10-15 bilete, ca atare nu se vor mai vinde bilete decat la stadion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare