Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

SPIRIT CIVIC! Hoț de buzunare din tramvai, prins de polițiștii locali după sesizarea unui tânăr

- Advertisement -

Bărbatul suspectat a fost surprins în stația Regina Maria a Regiei Autonome de Transport, situate pe B-dul Republicii, după ce un tânăr a sesizat polițistului local aflat în zonă că a observat un bărbat care a sustras portofelul din geanta unei femei aflată în tramvai. Suspectul, care mai era însoțit de un alt bărbat, a fost legitimat în persoana lui I. Nicolae, de 45 de ani, cu domiciliul în comuna timișeană Orțișoara. Celălalt bărbat care îl însoțea a fugit.

Suspectul legitimat a susținut că nu el este cel care a sustras portofelul, deși la el se afla o sumă de bani pe care nu a putut-o justifica. Portofelul a fost de asemenea găsit în zonă, iar în urma verificării documentelor s-a stabilit că acesta aparține unei femei.

În momentul în care victima a fost contactată, a declarat că într-adevăr a circulat cu tramvaiul în zona respectivă dar și ca a avut o sumă de bani, aceeași cu cea găsită asupra suspectului. Cel în cauză a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore