SPIRIT CIVIC! Hoț de buzunare din tramvai, prins de polițiștii locali după sesizarea unui tânăr

- Advertisement -

Bărbatul suspectat a fost surprins în stația Regina Maria a Regiei Autonome de Transport, situate pe B-dul Republicii, după ce un tânăr a sesizat polițistului local aflat în zonă că a observat un bărbat care a sustras portofelul din geanta unei femei aflată în tramvai. Suspectul, care mai era însoțit de un alt bărbat, a fost legitimat în persoana lui I. Nicolae, de 45 de ani, cu domiciliul în comuna timișeană Orțișoara. Celălalt bărbat care îl însoțea a fugit.

Suspectul legitimat a susținut că nu el este cel care a sustras portofelul, deși la el se afla o sumă de bani pe care nu a putut-o justifica. Portofelul a fost de asemenea găsit în zonă, iar în urma verificării documentelor s-a stabilit că acesta aparține unei femei.

În momentul în care victima a fost contactată, a declarat că într-adevăr a circulat cu tramvaiul în zona respectivă dar și ca a avut o sumă de bani, aceeași cu cea găsită asupra suspectului. Cel în cauză a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare