Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSPIRIT CIVIC! Hoț de buzunare din tramvai, prins de polițiștii locali după...

SPIRIT CIVIC! Hoț de buzunare din tramvai, prins de polițiștii locali după sesizarea unui tânăr

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Bărbatul suspectat a fost surprins în stația Regina Maria a Regiei Autonome de Transport, situate pe B-dul Republicii, după ce un tânăr a sesizat polițistului local aflat în zonă că a observat un bărbat care a sustras portofelul din geanta unei femei aflată în tramvai. Suspectul, care mai era însoțit de un alt bărbat, a fost legitimat în persoana lui I. Nicolae, de 45 de ani, cu domiciliul în comuna timișeană Orțișoara. Celălalt bărbat care îl însoțea a fugit.

Suspectul legitimat a susținut că nu el este cel care a sustras portofelul, deși la el se afla o sumă de bani pe care nu a putut-o justifica. Portofelul a fost de asemenea găsit în zonă, iar în urma verificării documentelor s-a stabilit că acesta aparține unei femei.

În momentul în care victima a fost contactată, a declarat că într-adevăr a circulat cu tramvaiul în zona respectivă dar și ca a avut o sumă de bani, aceeași cu cea găsită asupra suspectului. Cel în cauză a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare