Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara se va alinia pe harta mondială a dansului alături de orașe precum New York, Paris sau Tokyo. Ce eveniment va avea loc sâmbătă în Piața Operei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.00, Timișoara se va alinia pe harta dansului mondial alături de alte zeci de orașe importante de pe mapamond, precum Praga, Paris, Tokyo, Londra, Hamburg, Brisbane, Tel Aviv, Viena, Buenos Aires, Toronto, Milano, Roma, Lyon sau New York. Flashmobul care va avea loc în Piața Operei din Timișoara, acolo unde zeci de dansatori vor interpreta cu entuziasm o coregrafie de Zouk pe melodia „Temperatura”, va fi prilejul cu care Timișoara va avea ocazia să danseze. Singurul oraș din România unde va mai avea loc acest eveniment este Bucureștiul.

Anul trecut, peste 5.000 de dansatori din 119 orașe și 35 de țări au luat parte la eveniment, iar anul acesta sunt anunțate 193 de orașe de pe toate continentele. Zouk-ul brazilian este un dans relativ nou, care a apărut la mijlocul anilor ’90, în Rio de Janeiro. Este supranumit „dansul dragostei, fiind un dans de cuplu, pe o varietate de muzică incluzând Zouk, Hip-hop, R&B, Pop, Dubstep.

Coregrafia pe care se va dansa a fost creată de Rodrigo Delano, unul dintre cei mai importanți profesori de zouk din Brazilia.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore