cupa-tara-zarandului

Campionatul Regional de Rally Sprint (CRRS) se „desprinde” începând cu 2014 în două competiţii. Dacă CRRS rămâne concursul destinat piloţilor nelicenţiaţi, unde şi profesioniştii vor avea drept de participare, începând cu acest weekend ia startul şi Campionatul Regional de Viteză în Coastă – competiţie destinată exclusiv piloţilor licenţiaţi.

Etapele acestei competiţii vor fi găzduite de aceleaşi judeţe din Vestul ţării, care au fost şi până acum „casa” piloţilor CRRS, adică Timiş, Caraş-Severin şi Arad, urmând ca prima etapă să aibă loc chiar pe acest final de săptămână, în organizarea aceluiaşi club VSS Racing Timişoara.

Acest sezon al Campionatului Regional de Viteză în Coastă (pe traseu montan) se vrea unul care să se întindă pe nu mai puţin de şapte etape, iar prima va fi „Cupa Ţara Zaranduui”. „Am fost cu puţin timp în urmă pe acest traseu şi se prezintă foarte bine, excepţional aş putea spune. Asfaltul nu are nicio groapă şi totuşi şi aici a fost iarnă” a spus Sorin Bălan, organizatorul competiţiei.

Programul acestei prime etape debutează la ora 8:00 cu verificările Tehnice, urmând ca la ora 9:00 să înceapă recunoaşterile, timp de o oră. La ora 10:00 se dă startul antrenamentelor, urmând ca prima manşă de concurs să debuteze în jurul orei 11:00. Competiţia va fi structurată pe două manşe de concurs. Premierea va avea loc la finalul concursului automobilistic, undeva în jurul orei 17:00, în funcţie de numărul participanţilor, care se anunţă a fi destul de mare în condiţiile în care la această primă etapă şi-au anunţat prezenţa inclusiv piloţi din Campionatele Naţionale de Raliuri şi Viteză în Coastă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.