Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportCampionatul Regional de Viteză în Coastă se apropie de etapa cu număru...

Campionatul Regional de Viteză în Coastă se apropie de etapa cu număru 2. Vezi cum te poţi înscrie!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Aşa cum a promis încă dinaintea debutului actualului sezon competiţional, Sorin Bălan – organizatorul competiţiilor regionale de Rally Sprint şi Viteză în Coastă, competiţia de VTM s-a „extins” şi s-a desprins în campionat de sine stătător.
Dacă prima etapă a avut loc la Slatina de Mureş-Brazii, o gazdă deosebit de primitoare pentru această competiţie, cea de-a doua etapă a fost programată pentru aceeaşi locaţie.

„Ţara Zarandului” va găzdui pe data de 14 iunie 2014, un nou spectacol al cailor-putere şi adrenalină, programul acesteia începând de la ora 8:00 odată cu verificările tehnice, urmând ca de la ora 9:00 să înceapă recunoaşterile, timp de o oră. Startul antrenamentelor va avea loc la ora 10:00, urmând ca prima manşă de concurs să debuteze în jurul orei 11:00. Competiţia va fi structurată, de asemenea, structurată pe două manşe de concurs, asemeni etapei cu numărul 1. Premierea va avea loc la finalul concursului.

„Costurile cu înscrierea pentru această etapă se ridică la 250 de lei, iar înscrierile se pot face pâna pe data de 13 iunie 2014, la ora 19:00, urmând ca la ora 21:00 să afişăm ordinea de start şi locul în parcul de service. Piloţii care vor trimite cererile de înscriere după ora limită, vor lua startul ultimii şi tot la fel vor primi şi locul din parcul de service” ne-a confirmat Sorin Bălan, de la VSS Racing Club Timişoara. Cererile de participare se trimit, la fel ca şi până acum, la organizatorii competiţiei

Pentru etapa a III-a, organizatorii tatonează terenul şi negociază pentru a o putea organiza pe data de 19 iulie 2014, la Tomeşti, chiar dacă şi data de 23 august este „rezervată” pentru o nouă etapă tot în Ţara Zarandului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

FOTO Accident spectaculos pe A1. Doi șoferi morți, două TIR-uri făcute praf

Accident extrem de grav, în acestă dimineaţă, la ora 7, pe Autostrada A1, pe...

Captură marca DIICOT: maior SRI, reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

Un maior din cadrul Serviciului Român de Informaţii Arad a fost reţinut de DIICOT...

Protocol de colaborare pentru intervenţii la accidente pe A1! Ce au decis ISU Timiş, Hunedoara şi Arad

Intervenţiile la accidentele care au loc pe autostrada A1 se vor face în baza...