Vocea Timişului şi Gao Racing Team fac echipă să cucerească Aradul. Sâmbătă are loc etapa a 4-a a Campionatului Regional de Rally Sprint

- Advertisement -

VSS Racing Club organizează în acest weekend, la Arad, etapa a patra a Campionatului Regional de Rally Sprin. Competiţia va avea loc pe circuitul Vik Power de la periferia oruşului de pe Mureş, iar startul se dă în jurul orei 9:00. Timişoara va fi „prezentă” pe circuitul arădean cu mai mulţi piloţi, între care Sergiu „Gao” Tirla, ce va concura, după o absenţă îndelungată, chiar cu „Vocea Timişului” pe maşină, ca să vadă toată lumea că portalul nostru susţine şi promovează sportul şi sportivii adevăraţi.

„Gao”, aşa cum îl ştie toată lumea din sportul cu motor pe Sergiu Tirla, participă în această sâmbătă, la Arad, la cea de-a patra etapă a Campionatului Regional de Rally Sprint (CRRS). Aceasta este cel mai bun prilej de a-şi testa maşina, după o pauză lungă în care Renault-ul Clio RS pilotat de „pompier” a stat „pe dreapta”.

„Anul trecut, adică în 2012, am cheltuit foarte mulţi bani, am investit în maşină pentru a concura în Campionatul Naţional de Automobilism organizat de ACR, unde am avut şi rezultate bune – pe măsura investiţiei, ieşind campion naţional. Anul acesta, neavând un buget suficient, am încercat să particip în Campionatul Naţional de Autoslalom, organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Am participat la etapele de la Bucureşti şi Bacău, îm ambele etape terminând pe poziţia a doua, dar din lipsa fondurilor necesare am fost nevoit să renunţ. În Campionatul Judeţean Timiş nu am mai participat, neavând o maşină adaptată, Clio-ul fiind configurat pentru circuit, şi astfel am fost nevoit să stau pe dreapta” a spus pilotul, dezamăgit.

Sergiu nu a stat cu mâinile în sân, mai ales după ce o parte dintre sportivii care participă în Campionatul Judeţean de Automobilism Timiş au acuzat Vocea Timişului că este un site anti-sportivi şi va reveni pe circuit, acolo unde-i este locul, chiar cu brandul nostru pe maşină!

„Acum, după o pauză foarte mare, voi participa la Campionatul Regional de Rally Sprint, organizat de cei de la VSS Racing Club, următoarea etapă fiind programată sâmbătă, pe Circuitul Vik Power din Arad. Acolo,

în primul rând voi testa maşina, pentru că are o configuraţie nouă, o cutie de viteze schimbată, ambreajul schimbat, dar şi multe altele. Va fi un fel de test, dar, binenţeles că vreau victoria. Îmi pare nespus de rău cu nu am putut continua participarea în Campionatul Naţional de Autoslalom, unde aveam şanse mari la titlu, dar mă mulţumesc cu orice etapă decât să stau pe dreapta, să ţin maşina în parcare” a adăugat talentatul pilot timişorean, căruia i se alătură în demersul său, acela de a concura cu maşina „branduită” Vocea Timişului, şi bunul său prieten, Andrei Andy, pentru început.

Etapa a patra a CRRS va avea două manşe, fiecare manşă având o lungime de cinci ture de circuit. Clasamentele se vor întocmi în funcţie de clase (I, II şi III), pentru juniori, cel feminin, dar şi clasamente speciale pentru cei ce participă cu maşini BMW şi Honda.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img