Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Traficant de droguri „săltat” de DIICOT. Ce au descoperit oamenii legii la el acasă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost reţinut în acest weekend pentru 30 de zile pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc şi deținere de droguri de risc pentru consum propriu după o acţiune a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada septembrie 2016 – februarie 2017, inculpatul a procurat în repetate rânduri din Mexic, Olanda şi Germania, droguri de risc şi de mare risc, pe care le-a comercializat prin intermediul unui magazin online. De asemenea, s-a mai stabilit că inculpatul a expediat droguri unor consumatori, prin intermediul unor firme de curierat rapid sau poștă.La data de 23 februarie 2017 inculpatul Oprea Alexandru Nicolae a fost depistat în flagrant, în Timișoara, în timp ce primea din Olanda un colet conținând 10 culturi de ciuperci halucinogene” a transmis DIICOT. Oamenii legii au efectuat două percheziţii la casa suspectului, acolo unde au găsit 15 grame mescalină, 10 grame DMT, 49 timbre LSD, 200 de grame ciuperci halucinogene uscate, 20 de grame canabis, 9 recipiente cu ulei de canabis precum şi suma de 53.551 de lei, 1006 USD şi 20 de lire.

foto:arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...