Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO! Tragedie pe Autostrada Timişoara-Arad. Un şofer a fost SPULBERAT de un TIR UPDATE Concluziile poliţiştilor

- Advertisement -

Accident deosebit de grav, în această seară, la ieşirea de pe Autostrada Arad-Timișoara, înspre Giarmata.

Şoferul unei camionete care s-a stricat a cerut ajutorul unui prieten pentru a-i tracta vehiculul care a ramas blocat pe Autostrada. Amicul său a ajuns la faţa locului la volanul unei alte camionete, în jurul orei 21:10, neştiind că momentele în care îşi ajută prietenul vor fi ultimele clipe pe care le petrece în viaţă. A fost nevoie de o singură clipă de neatenţie în care omul, încercând să lege camioneta stricată de autovehiculul cu care venise pentru a o putea tracta, să fie accidentat mortal. Pentru că nu purta vestă reflectorizantă şi pentru că a ieşit de pe banda de urgenţă pe partea carosabilă omul a fost lovit în plin de un TIR. În aceste momente, circulaţia pe autostradă este închisă, iar Ambulanţa ar fi ajuns la faţa locului la jumătate de oră după accident.

UPDATE: Verificările făcute de oamenii legii au arătat că bărbatul decedat avea 41 de ani şi era din Botoşani. Şoferul autovehiculului de mare tonaj care l-a accidentat avea şi el aceeaşi vârstă, dar era din Slatina. Aşa cum am precizat mai sus, vinovată pentru producerea accidentului este chiar victima care a pătruns pe partea carosabilă fără a avea o vestă reflectorizantă. În timpul impactului, TIR-ul a lovit şi camioneta defectă, însă şoferul acesteia şi şoferul TIR-ului nu au păţit nimic. Poliţia din Arad a deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=5tZ1jJuVoAs&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore