AcasăStiriEvenimentVIDEO! Tragedie pe Autostrada Timişoara-Arad. Un şofer a fost SPULBERAT de un...

VIDEO! Tragedie pe Autostrada Timişoara-Arad. Un şofer a fost SPULBERAT de un TIR UPDATE Concluziile poliţiştilor

Accident deosebit de grav, în această seară, la ieşirea de pe Autostrada Arad-Timișoara, înspre Giarmata.

Şoferul unei camionete care s-a stricat a cerut ajutorul unui prieten pentru a-i tracta vehiculul care a ramas blocat pe Autostrada. Amicul său a ajuns la faţa locului la volanul unei alte camionete, în jurul orei 21:10, neştiind că momentele în care îşi ajută prietenul vor fi ultimele clipe pe care le petrece în viaţă. A fost nevoie de o singură clipă de neatenţie în care omul, încercând să lege camioneta stricată de autovehiculul cu care venise pentru a o putea tracta, să fie accidentat mortal. Pentru că nu purta vestă reflectorizantă şi pentru că a ieşit de pe banda de urgenţă pe partea carosabilă omul a fost lovit în plin de un TIR. În aceste momente, circulaţia pe autostradă este închisă, iar Ambulanţa ar fi ajuns la faţa locului la jumătate de oră după accident.

UPDATE: Verificările făcute de oamenii legii au arătat că bărbatul decedat avea 41 de ani şi era din Botoşani. Şoferul autovehiculului de mare tonaj care l-a accidentat avea şi el aceeaşi vârstă, dar era din Slatina. Aşa cum am precizat mai sus, vinovată pentru producerea accidentului este chiar victima care a pătruns pe partea carosabilă fără a avea o vestă reflectorizantă. În timpul impactului, TIR-ul a lovit şi camioneta defectă, însă şoferul acesteia şi şoferul TIR-ului nu au păţit nimic. Poliţia din Arad a deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente