AcasăStiriVIDEO Mort de beat, a intrat cu masina intr-un stalp Enel. Cat...

VIDEO Mort de beat, a intrat cu masina intr-un stalp Enel. Cat a vrut sa dea spaga ca sa scape

Scene desprinse din filmele de comedie, aseară, pe Aleea Pădurea Verde din Timişoara. Un şofer în stare avansată de ebrietate a intrat cu maşina direct într-un stâlp de electricitate.

Omul a scăpat ca prin urechile acului de o tragedie, însă ce a urmat vă va face să râdeți cu lacrimi. Prins de poliţiştii de la rutieră, bărbatul a susținut că nu el a condus mașina care a provocat accidentul. Scuza omului a fost una desprinsă parcă din filmele de comedie: acesta a susținut că microbuzul său ar fi fost furat de șapte zile și că omul care l-a sustras ar fi fugit pe câmp după ce a intrat în stâlpul de electricitate. Iniţial, şoferul beat a refuzat să se supună verificărilor, polițiștii rutieri fiind nevoiți să asculte manele la maxim mai bine de o oră, din mașina suspectului, pentru a-l convinge pe acesta să sufle în etilotest. Cetățeanul turmentat, le-a spus agenților de la rutieră ca este dispus să dea 1.500 de euro, pentru a scăpa basma curată, asta deşi susţinea că nu el a condus autovehiculul, însă la sosirea reporterului Vocea Timişului la faţa locului a negat că ar fi făcut o asemenea ofertă oamenilor legii. Într-un final, omul a suflat în etilotest, iar valoarea indicată a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice, va rămâne fără permis şi cel mai probabil va avea de plătit stricăciunile produse în urma accidentului.

Mai jos puteți urmări întreg videoclipul cu spectacolul oferit de şoferul beat.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente