Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdrian Haiduc s-a reprofilat. Vrea să dea o mână de ajutor agriculturii

Adrian Haiduc s-a reprofilat. Vrea să dea o mână de ajutor agriculturii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Despre designerul de bijuterii Adrian Haiduc se ştie că este un tip excentric.

Andreea Popescu este modelul din Timişoara supus „experimentului”. Tânăra s-a îmbrăcat sexy, s-a accesorizat cu un colier, brăţară şi o pereche cercei marca Haiduc şi a pornit la… grădinărit la o fermă, conform „temei”. A fost nevoită se renunţe la sandalele cu toc pentru o pereche de papuci de cauciuc şi a cules roşii şi prune. Deşi la început a fost reticentă, pentru că nu mai făcuse niciodată asta, Andreea a deprins repede tehnica şi s-a descurcat onorabil.
„A fost un experiment. Am vrut să văd dacă modelele mele îmi pot purta bijuteriile cu aceeaşi graţie şi la o fermă de zarzavaturi, nu doar pe podium. Din ce am văzut, rezultatul este unul bun. Andreea s-a descurcat foarte bine, aşa că nu pot decât să o felicit. A îmbinat graţia, cu munca”, a declarat excentricul Adrian Haiduc, aflat peste Ocean, acolo unde îşi definitivează studiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare