Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat din Coşteiu, urmărit penal pentru evaziune fiscală. Paguba depăşeşte 84.000 de lei, după ce a vândut… animale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, 29 august 2013, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, au dispus începerea urmăririi penale faţă de C.G., de 39 de ani, din comuna Coşteiu.

Poliţiştii au efectuat cercetări într-un dosar, în care bărbatul este suspectat de săvârşirea infracţiunii de „ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile”.

În fapt, în perioada 2008-2009, suspectul, în calitate de persoană fizică, ar fi vândut animale vii unei societăţi comerciale din comuna Giulvăz, fără a declara organelor fiscale veniturile astfel dobândite, prejudiciind bugetul de stat cu 84.364 de lei.

Poliţiştii continua cercetările în vederea documentarii întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare