Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialIncident HORROR la Dumbrăviţa. Un bărbat s-a împuşcat în cap!

Incident HORROR la Dumbrăviţa. Un bărbat s-a împuşcat în cap!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 2 aprilie 2014, serviciul 112 a fost anunţat de urgenţă, de către un bărbat, că o persoană s-a sinucis. Sinucigaşul, O. Dorin, din comuna timişeană Dumbrăviţa ş-a împuşcat în cap, cu ajutorul unei arme deţinute, legal, de fiul său. Decedatul a fost găsit de persoana care a şi anunţat serviciile de urgenţă, un bărbat care se ocupa de întreţinerea casei celui ce a recurs la acest gest înfiorător.

Poliţia a demarat o anchetă, dar victima nu a lăsat nici măcar un indiciu care să ducă la motivele pentru care a recus la acest gest. „Bărbatul s-a împuşcat în gură, iar apoi a fost gsit de administratorul casei în care locuia. Victima, locuia pe strada Salcâmilor din Dumbrăviţa, în curtea imobilului fiind găsit şi cadavrul acetuia” ne-a declarat Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Alături de poliţişti, la Dumbrăviţa, s-au deplasat şi procurori pentru a extinde cercetările, care, deocamdată, se rezumă la chestionarea membriilor familiei decedatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare