Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Incident HORROR la Dumbrăviţa. Un bărbat s-a împuşcat în cap!

- Advertisement -

Miercuri, 2 aprilie 2014, serviciul 112 a fost anunţat de urgenţă, de către un bărbat, că o persoană s-a sinucis. Sinucigaşul, O. Dorin, din comuna timişeană Dumbrăviţa ş-a împuşcat în cap, cu ajutorul unei arme deţinute, legal, de fiul său. Decedatul a fost găsit de persoana care a şi anunţat serviciile de urgenţă, un bărbat care se ocupa de întreţinerea casei celui ce a recurs la acest gest înfiorător.

Poliţia a demarat o anchetă, dar victima nu a lăsat nici măcar un indiciu care să ducă la motivele pentru care a recus la acest gest. „Bărbatul s-a împuşcat în gură, iar apoi a fost gsit de administratorul casei în care locuia. Victima, locuia pe strada Salcâmilor din Dumbrăviţa, în curtea imobilului fiind găsit şi cadavrul acetuia” ne-a declarat Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Alături de poliţişti, la Dumbrăviţa, s-au deplasat şi procurori pentru a extinde cercetările, care, deocamdată, se rezumă la chestionarea membriilor familiei decedatului.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore