Ziua-Poliţiei-Române05

Zeci de elevi din cadrul mai multor şcoli timişorene au vizitat astăzi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, cu ocazia celebrării a 192 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Oamenii legii au o campanie de tip “porţi deschise”, care a debutat vineri în curtea interioară a Iulius Mall, iar astăzi aceasta a continuat în faţa IPJ Timiş.

De această ocazie au profitat şi s-au bucurat cei mai mici dintre timişoreni, pentru că “piticii” au avut ocazia să intre în autospecialele Poliţiei, să se urce pe scuterele oamenilor legii, dar şi să “încerce” armele din dotarea poliţiştilor (neîncărcate, desigur). Copii au putut vedea şi alte “scule” folosite de poliţişti, cum sunt scuturile “mascaţilor” dar şi alte ustensile din dotarea acestora.

Marţi, 25 martie 2014, începând cu ora 13:00, poliţiştii timişeni vă aşteaptă în Piaţa Victoriei din Timişoara, unde puteţi asista la programul oferit de poliţişti:
• prezentarea unor elemente de tehnică din dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.);
• executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductori şi câinii din dotare;
• executarea unor demonstraţii de arte marţiale de către sportivii Asociaţiei “Timpolice”;
• executarea unor demonstraţii de luptă şi intervenţie de către luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale al I.P.J. Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.