10003420_670652622998048_1068698111_n

În urma ruperii alianței USL, Liliana Oneț, care era susținută de liberali în funcția de subprefect al județului, a fost înlocuită, de la Prefectura Timiș, cu Zoltan Marrosy din partea UDMR, care va prelua funcția temporar. În viitor, după ce se va stabili cine va ocupa permanent poziția,  Oneț va lucra  la Casa de Asigurări de Sănătate în timp ce Marossy va reveni pe postul de șef al biroului de achiziții de la CCJT.

Fostul subprefect a lăsat un mesaj pe Facebook cu ocazia aceasta: „Dragi prieteni, Astăzi mi-am încetat mandatul de subprefect al Județului Timiș. Vreau să vă mulțumesc și pe această cale tuturor celor care au fost alături de mine, tuturor celor cu care am colaborat în această frumoasă perioadă și să vă urez mult succes în activitatea pe care o desfășurați. Ținem legătura și în mediul online!”

În continuare, Oneț va candida pentru poziția de deputat la Colegiul III Timișoara iar lupta pentru funcție se dispută între ea și Viorel Coifan. Colegiul III Deputați a rămas liber pentru candidați, în urma demisiei Mariei Grapini care va concura pentru un fotoliu în Parlamentul European. Alegerile vor avea loc la 25 mai, concomitent cu europarlamentarele.

Liliana Oneț a mai fost referent parlamentar, consilier juridic, inspector și expert vamal, și a mai deținut o serie de funcții în Guvernul României.