Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Certuri între liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Recentele modificări ale Legii amnistiei şi graţierii au cauzat o serie de declaraţii din partea preşedintelui PNL Crin Antonescu şi preşedintele PSD, şi premierul României în acelaşi timp, Victor Ponta. Declaraţiile fiecăruia dintre aceştia au cauzat nemulţumiri pentru celălalt şi au dus la o ceartă politică.

Declaraţiile premierului Victor Ponta supărătoare pentru Crin Antonescu:

„Domnul preşedinte Antonescu şi-a minţit colegii asupra realităţii, pentru că am fost la USL cel puţin 12 persoane atunci când domnia sa a fost de acord cu Legea amnistiei. După aceea a zis să dau Ordonanţă de Urgenţă mai bine. Am spus, evident, că nu dau Ordonanţă de Urgenţă pe aşa ceva şi s-a hotărât, repet, în USL”

„Într-adevăr, ce are dreptate domnul Antonescu, nu am vorbit niciodată, nici eu nu am ştiut, până marţi, despre acele modificări la Codul penal. Asta e adevărat”

„Cred că era vorba de… o să-mi cer scuze…o să vorbesc cu cei care au fost prezenţi ca să ştiu exact. A fost o discuţie de adoptat…noi am vorbit despre amnistie. Şi a fost o discuţie dacă putem prin Ordonanţă, am spus că nu se poate prin Ordonanţă şi nici nu adopt Ordonanţa. Şi după aceea am fost toţi de acord că prin lege. Cred că la amnistie. La amnistie. De Codul penal nu am vorbit niciodată, nici nu am ştiut nici eu”

„Dacă vrea să îl rupă, să îl rupă (USL – n.r.). Eu nu vreau”

„Foarte bine, să nu mai facă declaraţii, nici în interior şi nici afară, să nu mai facă declaraţii neadevărate. Eu nu am nicio problemă. Eu nu am făcut decât să vă lămuresc asupra unor neadevăruri spuse de domnia sa”

Declaraţiile preşedintelui PNL – Crin Antonescu supărătoare pentru Victor Ponta:

„Aceasta înseamnă că va fi foarte greu să mergem mai departe, dar aceasta înseamnă, în acelaşi timp, că nu ne dăm bătuţi. Nu pot să rup o alianţă, nu pot să dărâm un proiect pentru că nu mai am încredere într-un om”

„USL se află într-o situaţie grea, sigur să acest atac lipsit de bună cuviinţă şi lipsit de onestitate din partea lui Victor Ponta ne pune pe toţi într-o situaţie dificilă”

„Eu am încercat să fiu cât mai puţin acid, am căutat şi caut să restabilesc lucrurile, adevărul, fără să spun multe lucruri care s-ar putea spune despre adevăr şi minciună la Victor Ponta sau la alţii.”

„Dacă genul acesta de lucruri continuă, mă tem că da (se va rupe alianţa USL). Dar câtă vreme suntem în activitate, ca să spun aşa, câtă vreme lucrurile care ţin de guvernare, de legislaţie se desfăşoară normal, şi salut în sensul acesta faptul că PSD a înţeles să retragă Legea amnistiei sau să o amâne sau ce fac dânşii cu ea, dar în orice caz să nu mai fie agendă, încercăm să mergem înainte”

Sursa foto: epochtimes-romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de...

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...