Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ce vor timişorenii? Campania VREAU ne arată câteva dorinţe ale acestora

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În weekendul acesta (13 – 15 decembrie), pe pietonala Mărăşeşti a avut loc o acţiune din cadrul campaniei sociale VREAU. Organizatorii campaniei, adică tineri din cadrul Tineretului Naţional Liberal, doresc să afle dorinţele timişorenilor pentru România, dar implicit şi pentru Timişoara.

Cei din TNL au organizat un stand pe strada Mărăşeşti unde au invitat trecătorii să se oprească şi să noteze una din dorinţele lor pentru România sau Timişoara. Conform acestora, mesajele au venit din partea tuturor categoriilor sociale şi de vârstă, de la vârstnici la tineri şi de la oameni de afaceri la muncitori.

Cei mai mulți dintre cei care și-au exprimat doleanțele au susținut: necesitatea existenței în România a unor sisteme educaționale și sanitare civilizate, europene; creșterea alocațiilor și pensiilor; șosele, drumuri de mai bună calitate; legi drepte, neinterpretabile; înființarea de noi locuri de muncă; mai multă dragoste de țară, în special din partea politicienilor. Totodată, timișorenii vor în continuare un oraș mai curat, cu mai multe locuri de parcare și activități culturale, continuarea proiectelor de infrastructură, făcându-se totodată apel la solidaritate și unitate în rezolvarea problemelor urbei și a țării.” – a afirmat Liviu Cocean, preşedintele TNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ceai de poveste, la Biblioteca Universitatii Politehnica din Timisoara

Studenții din anul II de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica...

Investiţii importante în şcolile din Timişoara. Unde se vor face lucrări de modernizare

Lipsa de spaţii, cursurile ţinute după – masa sau lipsa sălilor de sport acestea...

Medicii din Timişoara, LECŢIE de hidratare la ştrand. Cei care nu beau destulă apă pot MURI

Atenţie mare: deshidratarea poate avea efecte extrem de grave asupra sănătăţii noastre. Temperaturile extreme...