Adi Bărar: În 30 de ani de când cânt cu Cargo, nu am văzut aşa ceva! EXCLUSIV

- Advertisement -

Rămaşi uluiţi de filmarea făcută publică de postul local Tele Europa Nova, timişorenii de la Cargo au postat cu puţin timp în urmă un mesaj dur la adresa firmei care a asigurat paza la Serbările Timişoreana, susţinând că: „Nu ne-am fi imaginat că aşa ceva să fie posibil în Timişoara – oraşul nostru, acolo unde în fiecare an, Cargo şi Timisoareana, adună zeci de mii de oameni împreună pentru o seară de bucurie!”.

Liderul trupei rock, Adi Bărar, a făcut unele dezvăluiri „suplimentare” pentru cititorii Vocea Timişului, pentru care a recunoscut că ceea ce au postat ei pe pagina de Facebook este doar o mică parte din problemele pe care le-au avut inclusiv familiile şi apropiaţii lor la Serbările Timişoareana din acest an, datorită agenţilor de pază ai firmei Security VIP.

„Eu cânt cu Cargo de 30 de ani, dar aşa ceva nu am păţit niciodată, niciunde. Să fie fiica mea agresată şi alte persoane apropiate nouă, care erau în spatele scenei… E strigător la cer, dar totul face parte din acelaşi <<program>>, pe care l-au avut cei de la pază şi ordine, vis-a-vis de publicul nostru. Public pe care noi îl adunăm să cântăm împreună. Şi uite, vin ei să ne bată publicul! E foarte interesant că azi am dat câteva interviuri la televiziuni, unde a intervenit un domn care a spus că nişte tineri s-au comportat neadecvat şi de aceea au fost luaţi pe sus. Noi, de pe scenă vedem cam tot ce se întâmplă în raza noastră vizuală, dar nu am sesizat aşa ceva. Ştiu că la un moment dat au intrat nişte oameni de ordine în public, au scos unul sau două persoane de acolo şi s-a întâmplat evenimentul nedorit. Câteva secunde am văzut, după care, noi am fost convinşi că a fost dus altundeva, aflând ieri de pe filmări că a fost bătut măr, cu picioare în faţă şi aşa ceva, ceea ce noi, de pe scenă, nu am văzut. Cu siguranţă am fi oprit concertul! Chiar dacă era foarte riscant, pentru că în situaţii precum aceasta publicul reacţionează exact cum nu te aştepţi şi era foarte multă lume acolo, în faţa stadionului. Probabil că ar fi fost neoportun, dar nici ăsta nu e un fel de a trata lucrurile. Din ce ştiu eu, oamenii de ordine care lucrează la acest gen de firme, trebuie să imobilizeze persoana recalcitrantă şi apoi să o dea pe mâna poliţiei care are posibilitatea să îi dea o amendă sau pur şi simplu să răspundă în faţa legii. Nicidecum să fie măcelărit în felul ăsta. Oricine ar fi fost, e vorba despre o singură persoană, iar din filmare se vede că sunt şase oameni care îl bat măr” ne-a spus Bărar, indignat.

La aflarea veştii că tânărul măcelărit de cei de la Security VIP are numai 17 ani, Bărar s-a arătat şi mai indignat, nu neapărat că ar fi contat vârsta acestuia. „Nu s-ar fi disculpat dacă ar fi avut peste 20 de ani, dar nu este în ordine. Nu pot să fiu de acord cu aşa ceva absolut deloc. Şi dacă opream spectacolul exista riscul ca gestul nostru să ia o amploare cu mult peste aşteptări. În fiecare an pregătim câte un concert pentru Timişoara, împreună cu Timişoreana. Sunt foarte mulţi bani investiţi: energie, persoane care lucrează la asemenea spectacole şi an de an ne-am dori să găsim elemente mai spectaculoase, mai frumoase şi lumea reacționează ca atare, vin în număr foarte mare acolo. Nu cred că cineva ar fi tolerat o astfel de atitudine” a completat, în încheiere liderul trupei Cargo.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Ziua Timişoarei, sărbătorită timp de… trei zile! Vezi aici programul manifestărilor

Trei zile de sărbătoare la Timişoara, pentru a marca...

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24...

Paula Seling colinda in Ajunul Craciunului la Timisoara

Paula Seling vă aduce la Timișoara concertul ”Colindăm, Colindăm”,...

Targul de Craciun din Timisoara are patinoar uriaș! Vezi programul complet!

Târgul de Crăciun din Timişoara aduce, în acest an,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare