AcasăStiriSocialCând confunzi trotuarele şi aleile cu piaţa, poliţiştii locali te sancţionează! Se...

Când confunzi trotuarele şi aleile cu piaţa, poliţiştii locali te sancţionează! Se întâmplă la Timişoara

După o serie de sesizări telefonice primite în aceste zile, poliţiştii locali au acţionat pe platoul Dâmboviţa, unde s-a reclamat că se desfăşoară acte de comerţ fără autorizaţie, iar persoanele care practică acest gen de activitate produc disconfort prin aglomerarea trotuarelor făcând şi mizerie.

În urma verificării la faţa locului s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind aplicate un număr de şase sancţiuni contravenţionale persoanelor depistate expunând spre vânzare diverse produse din categoria legume şi fructe fără documente. De altfel, zona respectivă a fost verificată şi cu ocazia altor acţiuni organizate de poliţiştii locali, existând numeroase sesizări pe această temă. În ultimele luni au fost aplicate în zona respectivă un număr de 47 de sancţiuni numai pe linie de comerţ şi alte 10 pe linie de abandonarea de deşeuri gen resturi alimentare şi nealimentare, ambalaje etc.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente