Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCARGO: "Singurii oameni care au îmbrâncit, lovit şi intoxicat cu spray paralizant...

CARGO: „Singurii oameni care au îmbrâncit, lovit şi intoxicat cu spray paralizant copii şi spectatori nevinovaţi au fost cei care trebuiau să îi protejeze”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timişorenii de la Cargo se declară stupefiaţi de imaginile filmate de operatorul televiziunii locale Tele Europa Nova, înregistrare video în care se poate vedea cum un tânăr, despre care Poliţia a aflat că are numai 17 ani, este bătut cu bestialitate.

Formaţia timişoreană a postat cu puţin timp în urmă un comunicat prin intermediul căruia membrii trupei rock se declară „şocaţi de imaginile pe care le-am văzut pe filmarile Tele Europa Nova! Nu ne-am fi imaginat că aşa ceva să fie posibil în Timişoara – oraşul nostru, acolo unde în fiecare an, Cargo şi Timisoareana, adună zeci de mii de oameni împreună pentru o seară de bucurie!”

„În articolele apărute ieri se spune că este vorba de <<doi tineri recalcitranţi>>. Vrem să contrazicem aceste declaraţii şi să vă spunem că nu am văzut în public nimic care să justifice aşa o violenţă din partea agenţilor de pază! De fapt singurii oameni care au îmbrâncit, lovit, îngrozit şi intoxicat cu spray paralizant, copii şi spectatori nevinovaţi, au fost chiar cei care trebuiau să îi protejeze.

Scena de coşmar în care acel tânăr este călcat efectiv în picioare de bodyguarzi s-a petrecut din păcate într-un loc care nu se vedea de pe scenă, altfel am fi oprit concertul indiferent de consecinţe. Incidentul văzut de noi a durat maxim 15 secunde, am văzut cum oamenii de ordine intră în forţă în public, scot două persoane de acolo şi îi trag în lateralul scenei.

Repetăm! Nu ne-am imaginat că acei oameni se vor comporta atât de brutal, ei neavând legal dreptul de a lovi oamenii! În îndatorirea lor stă doar să imobilizeze, şi să predea autorităţilor, urmând ca persoanele vinovate să răspundă în faţa legii scrise, nu după legea pumnului!

După concert am aflat că inclusiv familiile noastre au fost agresate verbal şi fizic în spatele scenei în timpul concertului de către acele brute, care au umbrit prin comportamentul lor primitiv un eveniment pentru care noi am pus foarte mult suflet!

Noi sperăm ca autorităţile să îşi facă datoria, vinovaţii sunt uşor de identificat din filmări, aşteptăm reacţia Poliţiei!

Regretam nespus acest incident, rugăm celor care ştiu să ne spună cum îi putem contacta pe cei agresaţi, dorim să ne interesăm personal de starea lor” se arată în comunicatul emis de una dintre cele mai îndrăgite trupe rock din România – Cargo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Vestul Sălbatic! Bătaie ca-n filme, în clubul ilegal de manele ”Tabaco”, chiar sub nasul chestorului de poliție Alin Petecel

Tupeu de zile mari! Cum altfel ar putea fi descrisă situația Clubului ”Tabaco” din...

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Ziua Timişoarei, sărbătorită timp de… trei zile! Vezi aici programul manifestărilor

Trei zile de sărbătoare la Timişoara, pentru a marca Ziua Oraşului! În perioada 1-3...