AcasăStiriSocialCARGO: "Singurii oameni care au îmbrâncit, lovit şi intoxicat cu spray paralizant...

CARGO: „Singurii oameni care au îmbrâncit, lovit şi intoxicat cu spray paralizant copii şi spectatori nevinovaţi au fost cei care trebuiau să îi protejeze”

Timişorenii de la Cargo se declară stupefiaţi de imaginile filmate de operatorul televiziunii locale Tele Europa Nova, înregistrare video în care se poate vedea cum un tânăr, despre care Poliţia a aflat că are numai 17 ani, este bătut cu bestialitate.

Formaţia timişoreană a postat cu puţin timp în urmă un comunicat prin intermediul căruia membrii trupei rock se declară „şocaţi de imaginile pe care le-am văzut pe filmarile Tele Europa Nova! Nu ne-am fi imaginat că aşa ceva să fie posibil în Timişoara – oraşul nostru, acolo unde în fiecare an, Cargo şi Timisoareana, adună zeci de mii de oameni împreună pentru o seară de bucurie!”

„În articolele apărute ieri se spune că este vorba de <<doi tineri recalcitranţi>>. Vrem să contrazicem aceste declaraţii şi să vă spunem că nu am văzut în public nimic care să justifice aşa o violenţă din partea agenţilor de pază! De fapt singurii oameni care au îmbrâncit, lovit, îngrozit şi intoxicat cu spray paralizant, copii şi spectatori nevinovaţi, au fost chiar cei care trebuiau să îi protejeze.

Scena de coşmar în care acel tânăr este călcat efectiv în picioare de bodyguarzi s-a petrecut din păcate într-un loc care nu se vedea de pe scenă, altfel am fi oprit concertul indiferent de consecinţe. Incidentul văzut de noi a durat maxim 15 secunde, am văzut cum oamenii de ordine intră în forţă în public, scot două persoane de acolo şi îi trag în lateralul scenei.

Repetăm! Nu ne-am imaginat că acei oameni se vor comporta atât de brutal, ei neavând legal dreptul de a lovi oamenii! În îndatorirea lor stă doar să imobilizeze, şi să predea autorităţilor, urmând ca persoanele vinovate să răspundă în faţa legii scrise, nu după legea pumnului!

După concert am aflat că inclusiv familiile noastre au fost agresate verbal şi fizic în spatele scenei în timpul concertului de către acele brute, care au umbrit prin comportamentul lor primitiv un eveniment pentru care noi am pus foarte mult suflet!

Noi sperăm ca autorităţile să îşi facă datoria, vinovaţii sunt uşor de identificat din filmări, aşteptăm reacţia Poliţiei!

Regretam nespus acest incident, rugăm celor care ştiu să ne spună cum îi putem contacta pe cei agresaţi, dorim să ne interesăm personal de starea lor” se arată în comunicatul emis de una dintre cele mai îndrăgite trupe rock din România – Cargo.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente