Traian Băsescu, PALMĂ pentru conducerea PMP Timiş. Roxana Iliescu rămâne în partid!

- Advertisement -

Lovitură de treatru în scandalul din PMP Timiş. Amintim că după ce mai mulţi membri ai formaţiunii printre care deputatul Cornel Sămărtinean, liderul Radu Şumălan şi secretarul general Dorin Cândea au complotat pentru debarcarea Roxanei Iliescu de la şefia PMP Timiş, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş s-a trezit cu sprijinul politic retras. Şedinţa prin care s-a votat excluderea lui Iliescu a avut loc aseară şi conform lui fostei lidere a pemepiştilor din Timiş, procedurile nu au fost respectate.

„Au votat excluderea mea în seara asta, au fost două voturi chiar prin telefon. Eu voi contesta prin faptul că sunt vicepreşedinte la nivel naţional, ei trebuie să meargă cu votul ăsta în forul de conducere al partidului, în Colegiu Naţional şi bineînţeles că voi contesta. Am informaţii că au votat la vedere, iar conform statutului nostru, votul legat de persoane este un vot secret. Nu ştiu mai multe amănunte, nu ştiu nici măcar cine face parte din nou CEJ. (…) Noi mâine avem şedinţă la nivel naţional”, declara aceasta ieri.

Astăzi în cadrul şedinţei CN decizia conducerii PMP Timiş a fost revocată de preşedintele formaţiunii, Traian Băsescu, conform surselor Vocea Timişului.ro Amintim că astăzi, Radu Şumălan a emis un comunicat de presă prin care anunţa că „Prin vot, s-a decis ca organizația să formuleze propunerea de excludere a d-rei Iliescu din rândul membrilor PMP în condițiile art. 22 din Statutul Partidului Mișcarea Populară.Din rândul celor 31 de membri cu drept de vot pe această chestiune, la ședință au fost efectiv prezenți un număr de 18 membri. La momentul votului, 16 membri au votat “pentru” formularea propunerii de excludere, iar doi membri s-au abținut”. Aceleaşi surse ne-au informat că secretarul general al PMP Timiş, Dorin Cândea, cel care a votat excluderea lui Iliescu prin telefon, a absentat de la şedinţa de la Bucureşti.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img