Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vezi ce a declarat Velcea după ce a fost anunțat că nu mai e „principal”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Deşi l-a luat prin surprindere, într-o oarecare măsură, demiterea din funcţia de antrenor principal de la Poli Timişoara, Valentin Velcea nu clachează, ba dimpotrivă. „Nu am ce să spun rău despre Timişoara niciodată, iar Poli este sufletul meu. Ştiu, în acest moment, că nu trebuie să plec de lângă echipă, că trebuie să rămân la greu, că trebuie să ajut clubul, ştiu că trebuie să fiu alături de tot ceea ce înseamnă Poli Timişoara. Vreau să mulţumesc domnului primar Nicolae Robu şi domnului preşedinte al Consiliului Judeţean pentru încrederea acordată şi vreau să vă spun că acest proiect se datorează în totalitate dânşilor. Mai vreau să le mulţumesc şi celor care m-au susţinut, dar şi celor care m-au criticat” a spus Velcea la conferinţa de presă în cadrul căreia a fost anunţat şi noul tehnician al alb-negrilor.

Velcea are un plan bine pus la punct şi legat de viitorul său în cariera de antrenor, dar pentru a afla ce are de gând să facă, vezi clipul de mai jos.

Fostul tehnician al alb-negrilor a fost extrem de diplomat şi i-a urat multă baftă noului „principal”. „Îi doresc mult succes. Are toată convingerea şi colaborarea mea, pentru că aşa mi se pare normal şi civilizat, împreună cu Călin Rosenblum, cu care, din punctul meu de vedere, putem face istorie şi în alte domenii cum ar fi creşterea copiilor. Va trebui într-un fel sau altul să producem şi să ajutăm clubul şi pe cei ce finanţează clubul în acest moment”.

Noul director sportiv al clubului şi-a demonstrat încă odată, dacă mai era nevoie, ataşamentul faţă de această echipă şi oraş. În afara faptului că a acceptat noul post propus în interiorul clubului, pe loc, Velcea a completat: „N-am vrut să plec din Timişoara şi vreau să rămân la această echipă pentru că ea este familia mea, iar familia mea este în Timişoara”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore