ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Americanilor le place ideea Lugojului. Vor și ei transport în comun gratuit

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Municipiul Lugoj a devenit, pe data de 1 iulie 2013, primul oras din Romania care acordă gratuitate totală celor care circulă cu mijloacele de transport în comun. Primăria a mai cumpărat, mai apoi, zece stații  urmând să înmulțească și numărul liniilor pe care vor circula autobuzele. Imediat după această decizie, cârmacii mai multor orase din Romania au solicitat informații suplimentare despre acest proiect ar putea fi realizat și în cadrul municipiului lor.

Într-o vizită a primarului lugojean, Francisc Boldea, peste ocean, acesta a fost plăcut surprins să afle cât de admirată era ideea sa. Norkolf este orașul luat în vizor pentru a beneficia de gratuitatea transportului în comun. Primarului Boldea i-au fost cerute informații adiționale deși, americanii își făcuseră bine tema, fiind foarte bine documentați în ceea ce privește proiectul.

“Norfolk are aproximativ 250.000 de locuitori și 9 consilieri locali. Spre surprinderea delegației lugojene, primarul orașului Norfolk cunoștea multe detalii despre Lugoj. Cel mai apreciat fiind acela că în orașul de pe Timiș, transportul în comun este gratuit, soluție pe care și primarul american dorește să o implementeze în viitorul apropiat, în orașul său”, au transmis reprezentanții primăriei Lugoj.

 

La Timișoara este de asemenea discutată această idee ce asigură gratuitate în cadrul transportului în comun, urmând să aibe loc un referendum anul viitor.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore