AcasăStiriSocialAmericanilor le place ideea Lugojului. Vor și ei transport în comun gratuit

Americanilor le place ideea Lugojului. Vor și ei transport în comun gratuit

Municipiul Lugoj a devenit, pe data de 1 iulie 2013, primul oras din Romania care acordă gratuitate totală celor care circulă cu mijloacele de transport în comun. Primăria a mai cumpărat, mai apoi, zece stații  urmând să înmulțească și numărul liniilor pe care vor circula autobuzele. Imediat după această decizie, cârmacii mai multor orase din Romania au solicitat informații suplimentare despre acest proiect ar putea fi realizat și în cadrul municipiului lor.

Într-o vizită a primarului lugojean, Francisc Boldea, peste ocean, acesta a fost plăcut surprins să afle cât de admirată era ideea sa. Norkolf este orașul luat în vizor pentru a beneficia de gratuitatea transportului în comun. Primarului Boldea i-au fost cerute informații adiționale deși, americanii își făcuseră bine tema, fiind foarte bine documentați în ceea ce privește proiectul.

“Norfolk are aproximativ 250.000 de locuitori și 9 consilieri locali. Spre surprinderea delegației lugojene, primarul orașului Norfolk cunoștea multe detalii despre Lugoj. Cel mai apreciat fiind acela că în orașul de pe Timiș, transportul în comun este gratuit, soluție pe care și primarul american dorește să o implementeze în viitorul apropiat, în orașul său”, au transmis reprezentanții primăriei Lugoj.

 

La Timișoara este de asemenea discutată această idee ce asigură gratuitate în cadrul transportului în comun, urmând să aibe loc un referendum anul viitor.

 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente