Un copil orb, de 10 ani, i-a făcut să plângă pe Pepe şi pe Connect-R. Puştiul a cântat „My Way” în emisiunea unui timişorean

- Advertisement -
Alex Pîrvu, căci acesta este numele tânărului artist, a fost desemnat câştigătorul celei de-a patra ediţii a emisiunii Next Star!

Baiatul, în vârstă de zece ani a interpretat extraordinar melodia „My Way” a lui Frank Sinatra. Desi este nevăzător, nimic nu îl împiedică să facă ceea ce îi place cel mai mult – să cânte.

„Am votat talentul, nu cazul!”, au spus juraţii care au fost impresionaţi până la lacrimi de momentul micului Alex.

El a intrat în cursa pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro, care va fi adjudecat în marea finală. Next Star este în fiecare zi de joi, în direct de la 20:30 pe Antena 1 şi este prezentată de timişoreanul Dan Negru.

Prezentatorul emisiunii a scris, la fel de emoţionat, pe Facebook următoarele: „Asta nu s-a văzut la televizor… În culise puştiul mi-a povestit că urcă pe munţi cu părinţii lui şi că simte muntele chiar dacă nu l-a văzut niciodată… Am tăcut, mi-a simţit respiraţia şi tăcerea şi mi-a spus deîndată… ”Dar ţie-ţi place mai mult marea, nu-i aşa Dănuţ?” Puştiul m-a ghicit dintr-o respiraţie… Alex, cel ce n-a văzut niciodată lumea… Împărţiţi-l pe net… O merită!”

Ascultă-l şi spune-ne dacă-ţi place şi ţie, iar dacă răspunsul este DA, distribuie şi tu pe facebook să-l vadă toată lumea.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare