Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un copil orb, de 10 ani, i-a făcut să plângă pe Pepe şi pe Connect-R. Puştiul a cântat „My Way” în emisiunea unui timişorean

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Alex Pîrvu, căci acesta este numele tânărului artist, a fost desemnat câştigătorul celei de-a patra ediţii a emisiunii Next Star!

Baiatul, în vârstă de zece ani a interpretat extraordinar melodia „My Way” a lui Frank Sinatra. Desi este nevăzător, nimic nu îl împiedică să facă ceea ce îi place cel mai mult – să cânte.

„Am votat talentul, nu cazul!”, au spus juraţii care au fost impresionaţi până la lacrimi de momentul micului Alex.

El a intrat în cursa pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro, care va fi adjudecat în marea finală. Next Star este în fiecare zi de joi, în direct de la 20:30 pe Antena 1 şi este prezentată de timişoreanul Dan Negru.

Prezentatorul emisiunii a scris, la fel de emoţionat, pe Facebook următoarele: „Asta nu s-a văzut la televizor… În culise puştiul mi-a povestit că urcă pe munţi cu părinţii lui şi că simte muntele chiar dacă nu l-a văzut niciodată… Am tăcut, mi-a simţit respiraţia şi tăcerea şi mi-a spus deîndată… ”Dar ţie-ţi place mai mult marea, nu-i aşa Dănuţ?” Puştiul m-a ghicit dintr-o respiraţie… Alex, cel ce n-a văzut niciodată lumea… Împărţiţi-l pe net… O merită!”

Ascultă-l şi spune-ne dacă-ţi place şi ţie, iar dacă răspunsul este DA, distribuie şi tu pe facebook să-l vadă toată lumea.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare