Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Goana după bani şi aur a început la Lugoj, de dimineaţă. Destinaţia finală poate fi după… gratii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 9 ianuarie 2014, în cursul dimineţii, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o societate comercială, situată pe raza municipiului, iar din interior au sustras o casetă metalică, în care se afla o sumă de bani şi câteva bijuterii.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că autorii au pătruns prin forţarea unei ferestre de la un birou, iar în caseta metalică se afla o sumă de bani în lei şi euro, precum şi câteva bijuterii din aur (3 lănţişoare, 2 brăţări, 3 inele şi un ceas bărbătesc). Prejudiciul estimat depăşeşte 100.000 de euro, urmând a fi stabilit cu exactitate în urma cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Timiş continuând cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului cauzat.

De asemenea poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Sisteme Tehnice de Securitate efectuează verificări cu privire la respectarea, de către administrator, a prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi persoanelor, urmând a fi luate măsurile legale dacă se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Posta Romana linisteste pensionarii: Pensiile vin intre 10 si 20 ianuarie 2020

Compania Naţională Poşta Română informează că, în această lună, distribuirea pensiilor se va decala....

Cautat de politisti dupa ce a inselat un batran cu 900 de lei. Suna la 112 daca il vezi

Alertă în Timiş. Oamenii legii caută un bărbat suspectat de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune....

Burse de 7.500.000 de lei pentru elevii din Timisoara. Cum se impart banii de la primarie

Aproape 11.000 de elevi din Timiş vor primi burse pentru notele bune pe care...