Goana după bani şi aur a început la Lugoj, de dimineaţă. Destinaţia finală poate fi după… gratii

- Advertisement -

Joi, 9 ianuarie 2014, în cursul dimineţii, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o societate comercială, situată pe raza municipiului, iar din interior au sustras o casetă metalică, în care se afla o sumă de bani şi câteva bijuterii.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că autorii au pătruns prin forţarea unei ferestre de la un birou, iar în caseta metalică se afla o sumă de bani în lei şi euro, precum şi câteva bijuterii din aur (3 lănţişoare, 2 brăţări, 3 inele şi un ceas bărbătesc). Prejudiciul estimat depăşeşte 100.000 de euro, urmând a fi stabilit cu exactitate în urma cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Timiş continuând cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului cauzat.

De asemenea poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Sisteme Tehnice de Securitate efectuează verificări cu privire la respectarea, de către administrator, a prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi persoanelor, urmând a fi luate măsurile legale dacă se impun.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img