Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVIDEO! Accident grav pe strada Romulus din Timişoara! Trei ţigani, aflaţi într-un...

VIDEO! Accident grav pe strada Romulus din Timişoara! Trei ţigani, aflaţi într-un BMW cu numere de Olanda, au lovit un TAXI şi au fugit

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident grav pe strada Romulus din Timişoara, unde un taximetrist s-a trezit lovit frontal de un BMW în care se aflau trei ţigani.

Din primele informaţii de la locul accidentului, taximetristul se deplasa pe strada Romulus, dinspre Piaţa Bălcescu, înspre Bulevardul Brâncoveanu. La un moment dat acesta a fost lovit frontal de un BMW care circula cu viteză foarte mare din sens opus. Şoferul taxiului a încercat să evite coliziunea trăgând dreapta de volan, ajungând cu autoturismul pe bordură. După impact, din BMW-ul ,,înmatriculat” în Olanda, au coborât trei ţigani, care au părăsit locul accidentului. Un alt autoturism marca BMW X1, parcat regulamentar pe stradă, a fost lovit în aripa spate stânga, de acelaşi autoturism al țiganilor fugari. Taximetristul nu a fost rănit grav, acesta suferind doar o uşoară lovitură la cap. Ambulanța sosită de urgenţă la locul accidentului i-a acordat îngrijiri medicale taximetristului la faţa locului, acesta refuzând să meargă la spital.

Echipaje ale Poliţiei Rutiere, dar şi un criminalist, au ajuns imediat la faţa locului şi au demarat cercetările pentru identificarea autorilor. În BMW-ul ţiganilor se afla un pachet de ţigări gol, care conţinea o pungă de nailon suspectă. După finalizarea cercetărilor la locul accidentului, poliţiştii vor transporta BMW-ul în curtea IPJ Timiş, pentru continuarea anchetei.

UPDATE La câteva zile distanţă cei trei ţigani nu au fost încă găsiţi de oamenii legii. Conform unor informaţii pe surse, aceştia se plimbă liniştiţi prin oraş într-un al autoturism marca BMW.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=tjHvQzR0oqw&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Arsi la buzunar pentru nepurtarea mastii

Polițiștii din Timiș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la...

Se lanseaza primul manual de educatie rutiera pentru copii

Asociația EDIT prin proiectul ,,Ora de Educație Rutieră”, inițiativă parte a Programului Național ,,România...