ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO! Accident grav pe strada Romulus din Timişoara! Trei ţigani, aflaţi într-un BMW cu numere de Olanda, au lovit un TAXI şi au fugit

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident grav pe strada Romulus din Timişoara, unde un taximetrist s-a trezit lovit frontal de un BMW în care se aflau trei ţigani.

Din primele informaţii de la locul accidentului, taximetristul se deplasa pe strada Romulus, dinspre Piaţa Bălcescu, înspre Bulevardul Brâncoveanu. La un moment dat acesta a fost lovit frontal de un BMW care circula cu viteză foarte mare din sens opus. Şoferul taxiului a încercat să evite coliziunea trăgând dreapta de volan, ajungând cu autoturismul pe bordură. După impact, din BMW-ul ,,înmatriculat” în Olanda, au coborât trei ţigani, care au părăsit locul accidentului. Un alt autoturism marca BMW X1, parcat regulamentar pe stradă, a fost lovit în aripa spate stânga, de acelaşi autoturism al țiganilor fugari. Taximetristul nu a fost rănit grav, acesta suferind doar o uşoară lovitură la cap. Ambulanța sosită de urgenţă la locul accidentului i-a acordat îngrijiri medicale taximetristului la faţa locului, acesta refuzând să meargă la spital.

Echipaje ale Poliţiei Rutiere, dar şi un criminalist, au ajuns imediat la faţa locului şi au demarat cercetările pentru identificarea autorilor. În BMW-ul ţiganilor se afla un pachet de ţigări gol, care conţinea o pungă de nailon suspectă. După finalizarea cercetărilor la locul accidentului, poliţiştii vor transporta BMW-ul în curtea IPJ Timiş, pentru continuarea anchetei.

UPDATE La câteva zile distanţă cei trei ţigani nu au fost încă găsiţi de oamenii legii. Conform unor informaţii pe surse, aceştia se plimbă liniştiţi prin oraş într-un al autoturism marca BMW.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=tjHvQzR0oqw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore