Accident-pe-strada-Romulus20

Accident grav pe strada Romulus din Timişoara, unde un taximetrist s-a trezit lovit frontal de un BMW în care se aflau trei ţigani.

Din primele informaţii de la locul accidentului, taximetristul se deplasa pe strada Romulus, dinspre Piaţa Bălcescu, înspre Bulevardul Brâncoveanu. La un moment dat acesta a fost lovit frontal de un BMW care circula cu viteză foarte mare din sens opus. Şoferul taxiului a încercat să evite coliziunea trăgând dreapta de volan, ajungând cu autoturismul pe bordură. După impact, din BMW-ul ,,înmatriculat” în Olanda, au coborât trei ţigani, care au părăsit locul accidentului. Un alt autoturism marca BMW X1, parcat regulamentar pe stradă, a fost lovit în aripa spate stânga, de acelaşi autoturism al țiganilor fugari. Taximetristul nu a fost rănit grav, acesta suferind doar o uşoară lovitură la cap. Ambulanța sosită de urgenţă la locul accidentului i-a acordat îngrijiri medicale taximetristului la faţa locului, acesta refuzând să meargă la spital.

Echipaje ale Poliţiei Rutiere, dar şi un criminalist, au ajuns imediat la faţa locului şi au demarat cercetările pentru identificarea autorilor. În BMW-ul ţiganilor se afla un pachet de ţigări gol, care conţinea o pungă de nailon suspectă. După finalizarea cercetărilor la locul accidentului, poliţiştii vor transporta BMW-ul în curtea IPJ Timiş, pentru continuarea anchetei.

UPDATE La câteva zile distanţă cei trei ţigani nu au fost încă găsiţi de oamenii legii. Conform unor informaţii pe surse, aceştia se plimbă liniştiţi prin oraş într-un al autoturism marca BMW.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here