ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fostul director al Spitalului Municipal, consilier local PSD. În locul cui a intrat în CL Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fostul manager al Spitalului Municipal din Timişoara, Octavian Mazilu, este, de astăzi, consilier local cu acte în regulă.

Pesedistul a intrat în Consiliul Local Timişoara în locul lui Alfred Simonis, care la alegerile parlamentare din 11 decembrie a obţinut un mandat de deputat.

Mazilu a deţinut în trecut funcţia de manager al Spitalului Municipal, postură din care a colaborat extrem de bine cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu, fiind mereu lăudat în public de edilul-şef, în ciuda orientărilor politice diferite.

Funcţia de manager al Spitalului Municipal este ocupată în prezent de Olimpia Oprea, fostă lideră a organizaţiei de femei a PNL Timiş, care a câştigat postul prin concurs.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore