Alin Nica

Primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica, fost vicepreşedinte al PNL Timiş, este de părere că PSD va avea mari probleme în a-şi implementa programul de guvernare cu care a câştigat voturile românilor.

Nica susţine că social-democraţii sunt speriaţi de preluarea conducerii guvernului, pentru că au minţit românii. Însă, în antiteză cu reacţia generală prezentă la nivel naţional, liberalul din Timiş nu este deranjat de faptul că viitorul premier, Sevil Shhaideh, este de religie musulmană sau că este femeie.

„Este adevărat, pe lângă premierele că este femeie şi primul musulman în funcţia de prim-ministru în România, trebuie spus un singur lucru. PSD are acum o foarte mare responsabilitate de a pune în aplicare promisiunile pe care noi ne considerăm destul de hazardate şi populiste pe care le-a făcut în campania electorală. Deja am văzut câţiva paşi daţi înapoi prin dorinţa premierului de facto, Dragnea, de a renunţa la câteva taxe care au fost cuprinse în acel pachet de 103 taxe care au fost votate în Parlament. Şi-au dat seama după alegeri că, vezi Doamne, aceste taxe sunt totuşi benefice acelor sectoare care funcţionau datorită lor şi mă refer aici la taxa Tv, taxa audio şi radio şi acest lucru vine să confirme că măsura luată de preşedintele Iohannis de a retrimite această taxă în Parlament a fost una corectă. Este adevărat în campania electorală PSD a marşat pe această şarjă populistă, dar şi-au dat seama după alegeri că una este minţitul populaţiei şi alta este asumarea guvernării după alegeri care presupune mult mai multe lucruri”, a declarat Alin Nica. Amintim şi că ieri, acesta a declarat că nu doreşte să intre în cursa pentru şefia PNL Timiş, subliniind că, în opinia sa, Nicolae Robu are mari şanse să obţină un nou mandat de lider al liberalilor din judeţ.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.