Alin Nica crede că guvernarea PSD va fi un eşec din cauza promisiunilor „hazardate şi populiste”. Ce spune despre viitorul premier

- Advertisement -

Primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica, fost vicepreşedinte al PNL Timiş, este de părere că PSD va avea mari probleme în a-şi implementa programul de guvernare cu care a câştigat voturile românilor.

Nica susţine că social-democraţii sunt speriaţi de preluarea conducerii guvernului, pentru că au minţit românii. Însă, în antiteză cu reacţia generală prezentă la nivel naţional, liberalul din Timiş nu este deranjat de faptul că viitorul premier, Sevil Shhaideh, este de religie musulmană sau că este femeie.

„Este adevărat, pe lângă premierele că este femeie şi primul musulman în funcţia de prim-ministru în România, trebuie spus un singur lucru. PSD are acum o foarte mare responsabilitate de a pune în aplicare promisiunile pe care noi ne considerăm destul de hazardate şi populiste pe care le-a făcut în campania electorală. Deja am văzut câţiva paşi daţi înapoi prin dorinţa premierului de facto, Dragnea, de a renunţa la câteva taxe care au fost cuprinse în acel pachet de 103 taxe care au fost votate în Parlament. Şi-au dat seama după alegeri că, vezi Doamne, aceste taxe sunt totuşi benefice acelor sectoare care funcţionau datorită lor şi mă refer aici la taxa Tv, taxa audio şi radio şi acest lucru vine să confirme că măsura luată de preşedintele Iohannis de a retrimite această taxă în Parlament a fost una corectă. Este adevărat în campania electorală PSD a marşat pe această şarjă populistă, dar şi-au dat seama după alegeri că una este minţitul populaţiei şi alta este asumarea guvernării după alegeri care presupune mult mai multe lucruri”, a declarat Alin Nica. Amintim şi că ieri, acesta a declarat că nu doreşte să intre în cursa pentru şefia PNL Timiş, subliniind că, în opinia sa, Nicolae Robu are mari şanse să obţină un nou mandat de lider al liberalilor din judeţ.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img