Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăAlin Nica despre candidatura la şefia PNL Timiş: "Nu ştiu, nu...

Alin Nica despre candidatura la şefia PNL Timiş: „Nu ştiu, nu mi-am pus încă această problemă”. Ce spune despre demisia lui Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul PNL din Dudeștii Noi, Alin Nica, dat pe surse ca fiind unul din posibilii succesori ai lui Nicolae Robu la șefia PNL Timiș, este convins că liderul demisionar, Nicolae Robu, își va adjudeca un nou mandat la conducerea filialei județene.

În vara anului 2016, Alin Nica și-a depus demisia din funcția de vicepreședinte al PNL și din cea de membru în Comitetul Executiv Judeţean nemulțumit de desemnarea lui Alin Popoviciu ca și candidat PNL la șefia CJ Timiș.

„Acum nu mai suntem sub presiunea alegerilor, am putut să spunem fiecare lucrurilor pe nume. Decizia de demisie a domnului preşedinte Robu e una naturală, normală după orice înfrângere în alegeri. Nu înseamnă că acesta este un capăt de drum la şefia filialei pentru domnul primar. Bineînţeles dumnealui cred că va fi în pole position pentru o nouă candidatură la alegerile din filială. Acum noi trecem printr-o perioadă de clarificări, fiecare membru îşi analizează activitatea sa şi pe a celorlalţi şi cu siguranţă filiala Timiş va trece peste acest şoc al alegerilor parlamentare şi al pierderii guvernării”, a declarat Nica, astăzi.

Primarul din Dudești nu are în plan să intre în cursa pentru șefia partidului, spunând că va face acest lucru doar dacă va fi absolut necesar. „Nu ştiu, nu mi-am pus încă această problemă. Dacă o candidatură a mea va uni partidul, atunci mă voi gândi dacă voi face acest pas, dar în principiu nu intenţionez să fac acest lucru. Rămâne de văzut, acum sunt sărbătorile, ne gândim cu toţii la sărbători. Mai întâi trebuie să vedem cine va fi preşedinte interimar. Această decizie o va lua Biroul Naţional. Noi sperăm că săptămâna viitoare sau după sărbători, după cum se va decide în Biroul Naţional. Noi ştim mai multe nume. Cred că ar trebui să luăm exemplul domnului Dragnea, care a păstrat secretul până ieri. Nu ştim”, adăugat liberalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare