Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNesimţirea şi tupeul lui Răzvan Nedelcu patronul ,,Îngerilor Galbeni" continuă

Nesimţirea şi tupeul lui Răzvan Nedelcu patronul ,,Îngerilor Galbeni” continuă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

De nesimţirea şi tupeul celor de la Îngerii Galbeni, a auzit o ţară întreagă. Aceştia continuă să sfideze legea şi timişorenii, ba mai mult contestă orice amendă pe care o primesc pentru ILEGALITĂŢILE pe care le practică.

Că legile sunt făcute ,,pe genunchi” de nişte politicieni care nu au ce căuta în Parlamentul României, o ştie toată lumea. Legi făcute contra cetăţenilor şi împotriva lor, iar ,,şmecherii” ca Nedelcu Răzvan, sfidează cu tupeu legea şi bunul simţ. Dacă un cetăţean simplu de rând îşi montează acasă la el pe proprietatea privată un panou fără autorizaţie sau construieşte un gard, acesta este ,,ars” la buzunar şi demolat în regim de urgenţă. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu firmele lui Răzvan Nedelcu, acesta are un contract cu magazinul Penny Market situat în Timişoara, pe Calea Aradului, la nr. 48/A, de unde ridică maşini chiar dacă firmele lui nu deţin autorizaţii pentru această activitate.

Ştim cu toţii că printre noi există şoferi certaţi cu bunul simţ, iar din cauza lor supermarketurile încheie contracte cu unele firme de ridicări auto. Dar metodele de ŞANTAJ practicate de Nedelcu şi angajaţii lui, sunt trecute cu vederea de organele statului. Aceştia dacă vor să încheie un contract cu o sociatate comercială ce are o parcare privată şi proprietarii refuză, trec la umplerea parcării cu tot felul de ,,şroturi” şi intimidează directorul acelei societăţi. (vezi cazul Melinda Instal). La un moment dat oamenii cedează ŞANTAJULUI şi încheie contract cu firmele lui Răzvan Nedelcu, pentru a scăpa de acele maşini aduse în parcare chiar de angajaţii lui. Ajutat de avocaţi, Nedelcu contestă orice amendă şi îşi vede nestingherit în continuare de ,,smenurile” lui.

Ne întrebam unde este DREPTATEA pentru cetăţenii de rând din acest oraş? Ce are Nedelcu Răzvan în plus faţă de un cetăţean de bună credinţă din acest oraş? Să fie vorba de nişte funcţionari CORUPŢI care îl ajută în ILEGALITĂŢILE lui? Cred că instituţiile statului, în speţă DNA, DGA, ar trebui să ia în serios problema firmelor lui Sorin Răzvan Nedelcu şi să vadă cu cine lucrează acesta de îşi permite să sfideze cetăţenii unui oraş ca Timişoara. Ba mai mult credem că domnul Primar Nicolae Robu, ar trebui să fie mult mai implicat în această problemă și să lase pregătirile pentru campania electorală pe locul 2.

Totuşi este de apreciat activitatea Poliţiei Locale Timişoara şi implicarea domnului Dorel Cojan, în acesta problemă care revoltă sute de timişoreni şi nu numai. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au aplicat în cursul zilei de vineri 08 ianuarie 2016, incă o sancțiune pe linie de publicitate neautorizată societății comerciale Îngerii Galbeni Asigurări SRL. Mai exact, societatea a fost sancționată cu amendă maximă de 2500 lei, conform HCL 371/2007 modificată, deoarece s-a constatat că pe zona verde din fața imobilului din Timișoara, Calea Aradului nr. 48/A erau amplasate fără aprobare și plata taxei zilnice pentru ocuparea temporară a locurilor publice două construcții improvizate din doi stâlpi metalici pe care era amplasat un panou cu afișaj referitor la destinația spațiului, instrucțiuni privind regulamentul de parcare, orar, adresa, tarife etc. Numai pe linie de publicitate, polițiștii locali au aplicat societăţii comerciale în cauză un număr de 7 (șapte) sancțiuni contravenționale.

Acum rămâne de văzut cum îşi va recupera statul aceşti bani de la firmele lui Nedelcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare