ŞANTAJUL practicat de Îngerii Galbeni, nu cunoaşte limite. Oare ce păzesc instituţiile statului?!?

- Advertisement -

Abuzurile Îngerilor Galbeni par a fi ancestrale. Practic, această firmă a fost înființată cu intenție vădită de a prăda șoferii de bani, de a deschide literalmente cu forța portofelele timișorenilor, profitând de o lege interpretabilă. Unul dintre cazurile cele mai halucinante au avut loc în această vară, atunci când mașina unui șofer timișorean a fost ridicată într-un mod la fel de abuziv din parcarea service-ului Pit Stop de pe Calea Șagului.

Oricine parca pe locurile destinate acelui service, nemarcate ca fiind private și care funcționau ca și capcane ale „îngerilor”, era tractat imediat de angajații firmei Îngerii Galbeni, la fel cum s-a întâmplat și cu mașina tânărului, care era trecută pe numele mamei sale. Pe lângă faptul că i-a confiscat abuziv mașina, șeful „îngerilor”, Sorin-Răzvan Nedelcu, nu i-a înapoiat nicicum autoturismul chiar și când omul a dorit să facă plata, motivând că nu are procură și că, astfel, nu poate acționa în numele mamei sale.

Se trăgea practic de timp, pentru ca suma pentru care putea fi recuperată mașina creștea de la minut la minut. Escrocheria nu are limite pentru cea mai hulită firmă de tractări din Timișoara pentru că un caz asemănător a mai fost întâlnit, doar că titularul autoturismului era plecat în Italia.

Omul a fost nevoit să se întoarcă în țară pentru a-și salva mașina și pentru care a plătit mai bine de 10.000 ron. Tot acest abuz al Îngerilor Galbeni a fost filmat cu camera ascunsă de reporterul voceatimisului.ro, clipele surprinse fiind grăitoare în ceea ce privește speța josnică a angajaților firmei, în frunte cu șeful Sorin-Răzvan Nedelcu, și degradarea morală la care se supun pentru a face cât mai mulți bani.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img