Patronul firmei Îngerii Galbeni, Răzvan Nedelcu, sfidează în continuare legea

- Advertisement -

M-am tot gândit cum să scriu acest material, fiind indignat de tot ce se întâmplă cu Îngerii Galbeni. Dis-de-dimineaţă am primit un link de la un prieten pe care bineînţeles l-am accesat. Acolo ce să vezi? Răzvan Nedelcu şi-a pus o parte din ,,şroturi” la vânzare pe un site de anunţuri. Anunţurile sunt puse pe numele angajatului Dorian, tânărul ce lucra pe macara şi era angajat cu 2 ore pe cartea de muncă, chiar dacă acesta lucra altădată şi 10 ore. De asemenea a scos pentru închiriere spațiul din spatele Stadionului CFR, unde parca mașinile ridicate ILEGAL. Am sesizat ITM-ul în perioada în care Îngerii Galbeni practicau ABUZURILE în parcarea de pe strada Miresei, dar nimeni nu a fost curios să ia vreo măsură. Atunci am înţeles că Nedelcu are ,,blaturi” peste tot şi v-a trebui să muncesc mult pentru a stopa aceste abuzuri.

De la bun început Nedelcu şi soţia acestuia, Delia, au fost puşi pe căpătuiala. Intial au început afacerea cu o singură societate, SC.Îngerii Galbeni srl, societate cu care au luat o grămadă de maşini, camioane, credite şi pe care ulterior au vândut-o unui amărât. Bineînţeles după ce au înşelat toți colaboratorii: bănci, firme de leasing, firme de asigurări, tot ce s-a putut… legea îi permitea să vândă societatea la aceea vreme. Acum, mare ,,patron” la patru societăți comerciale: ÎNGERII GALBENI ASIGURĂRI SRL, BANAT TRACTĂRI SRL, ORA OPT SRL şi AUTO MALAICKA SRL, unde soţia acestuia este administrator, Nedelcu are grijă să vândă tot ce ar putea fi executat de oamenii legii. Culmea, a scos la vânzare doar ,,joarsele” de maşini, barosanul fiind învăţat să trăiască bine de pe urma abuzurilor, iar acum s-au cam terminat banii şi probabil a avut cheltuieli mari cu avocaţii.

ANAF-ul doarme!!!

Orice cetăţean cinstit din ţara asta care înregistrează venituri este atent monitorizat de cei de la FISC. Dacă cetăţenii nu îşi plătesc la timp dările către stat, în secunda următoare se trezesc cu conturile blocate şi chiar executaţi de către cei de la ANAF. La ultima percheziţie făcută de poliţişti la sediile firmelor şi la domiciliul lui Nedelcu, aceştia au ridicat mai multe documente, computere, telefoane şi cartele sim. În urma percheziţiei, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara, însoţiţi de ,,mascaţi”, au ridicat de la sediul firmei din spatele stadionului CFR, acolo unde Nedelcu depozita autoturismele luate abuziv, o serie de facturi şi documente. Pe surse am aflat că printre documentele ridicate de la sediul ,,Îngerilor”, se aflau o serie de facturi şi chitanţe către SC. MIDTOWN RETAIL SRL, proprietarul clădirii şi parcării de pe strada Miresei. Am luat legatura cu directorul societăţii şi acesta ne-a declarat că nu a emis niciodată facturi către societăţile lui Nedelcu, tocmai pentru că dorea să scape de acesta când a aflat ce ABUZURI practică. De toate aceste ilegalităţi contabile se face vinovată soţia lui Nedelcu, care este administratorul societăţilor comerciale, iar surse apropiate familiei ne-au declarat că Delia este ,,bărbatul în casă”, iar Răzvan nu-i iese din cuvânt. Soţia acestuia este învăţată să trăiască pe picior mare cu mulţi bani la discreţie, chiar dacă banii provin din afaceri mai puţin legale.

Se strânge laţul…..

După o serie de episoade cu ABUZURILE practicate de Răzvan Nedelcu şi angajaţii acestuia, publicate de voceatimisului.ro de-a lungul timpului, lucrurile au început să se miște, iar anchetatorii au reuşit stoparea ILEGALITĂŢILOR practicate de aceştia. Chiar dacă magistraţii au decis să-l lase în libertate pe Nedelcu şi să-i ridice controlul judiciar soţiei, un lucru este cert. Îngerii Galbeni, nu mai au voie să ridice autoturisme pe raza Municipiului Timişoara, cel puţin asta a promis Nedelcu în faţa magistraţilor, de frică să nu fie arestat. Dar bineînţeles că toate acele promisiuni au fost o MINCIUNĂ, Nedelcu publicând o serie de anunţuri prin care face angajări de personal: şoferi, manipulanţi şi chiar persoane pentru ridicări şi remorcări auto. Ne întrebăm până unde poate merge tupeul lui Răzvan şi cum îşi permite în continuare să sfideze legea şi instituţiile statului?!? Am demonstrat cu documente că acesta nu deţine liceenta din partea A.R.R. (n.r. – Autoritatea Rutieră Română) pentru activitatea pe care a practicat-o şi are de gând s-o practice în continuare, chiar dacă este ILEGALĂ!!! Un aspect pe care noi nu l-am înţeles după ce anchetatorii i-au ridicat documentele societăţilor comerciale şi stamplilele, pe ce societate face Nedelcu angajări şi cum emite facturi în continuare pentru serviciile de ridicări/tractări auto? Şi-a făcut deja o societate nouă? Sau lucrează cu tupeu la NEGRU??? Rămâne ca anchetatorii să desluşească acest mister.

Pile sus puse???

În urmă cu câteva zile a apărut pe portalul instanţelor decizia luată de magistraţi şi motivarea acestora de a-l lăsa în libertate pe Nedelcu. Foarte ciudat că până la data de 15.01.2016, dacă încercai să cauţi date despre familia Nedelcu pe portalul instanţelor, nu apărea nimic. Nu ştim dacă din cauza neglijenţei sau Răzvan are ceva ,,blaturi” pe la Judecătoria Timişoara, dar am aflat de curând că acesta ar fi fost ,,sprijinit” de un anume ofițer din cadrul IPJ Timiş, Afronie Constantin Pavel, care urmează să se pensioneze în următoarele zile. Nu am reuşit să luăm legătura cu acesta pentru a afla cum i-a acordat ,,sprijin” lui Nedelcu, sau în ce relaţie este cu acesta, dar cu siguranţă vom căuta să demascăm în continuare toate pilele şi relaţiile lui Nedelcu. Fără sprijin din partea unor poliţişti sau a unor politicieni, acesta nu avea cum să încalce ani de zile legea şi să practice atâtea ILEGALITĂŢI, fără ca cineva să se autosesizeze. Rămâne de văzut dacă instituţiile statului, în speţă D.G.A, D.N.A şi S.R.I, vor intra pe fir pentru a desluşi acest mister!!!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Articole asemănătoare

Răzvan Nedelcu nu scapă de controlul judiciar. Judecătorii i-au dejucat planurile de a părăsi țara

Răzvan Nedelcu, patronul firmei Îngerii Galbeni, rămâne sub control...

Our Body, gata de oaspeți la Timișoara

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe...

Răzvan Nedelcu îl strigă pe Cristi!!!

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe...

Cutremur pe o stradă din Timişoara

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe...

Panourile ilegale ale Îngerilor Galbeni, tăiate cu flexul de polițiști

Polițiștii Secției 4 Timișoara au venit, marți după-amiază, înarmați...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img