Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Panourile ilegale ale Îngerilor Galbeni, tăiate cu flexul de polițiști

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Polițiștii Secției 4 Timișoara au venit, marți după-amiază, înarmați cu trusa de scule în parcarea de pe strada Miresei, pentru a da jos panourile ILEGALE montate de ,,Îngerii Galbeni”. Rând pe rând, acestea au fost tăiate cu flexul și transportate la secție.

Polițiștii de la Secția 4 au avut de muncă…cu flexul, pentru a demonta cele trei panouri ilegale montate de către angajații lui Răzvan Nedelcu, în parcarea de pe strada Miresei, singura care mai este administrată de această societate. Firma a fost amendată și de către Poliția Locală cu 3.000 de lei, în decembrie 2015, pentru amplasarea ilegală a acestor panouri prin care șoferii sunt avertizați că riscă blocarea roților sau ridicarea autoturismelor. După ce le-au demontat, oamenii legii au băgat panourile în portbagaj și le-au transportat la Secția 4, unde vor fi păstrate ca probă la dosarul în care Răzvan Nedelcu este acuzat de șantaj și distrugere de mai mulți șoferi care au staționat în parcările administrate de Îngerii Galbeni.

El a fost reținut de către polițiști după ce a lovit cu mașina mai multe persoane care au organizat un protest spontan în parcarea de pe strada Miresei. A fost eliberat însă, în prezent aflându-se sub control judiciar. Procurorii timișoreni au făcut recurs la această măsură luată de magistrații Judecătoriei Timișoara, care cer arestarea sa preventivă.

Recursul se va judeca miercuri, 20 ianuarie.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=HC_Wlql4U5U&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare