ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Răzvan Nedelcu nu scapă de controlul judiciar. Judecătorii i-au dejucat planurile de a părăsi țara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Răzvan Nedelcu, patronul firmei Îngerii Galbeni, rămâne sub control judiciar. Magistrații Judecătoriei Timișoara i-au respins acestuia cererea de revocare a controlului judiciar și astfel i-au compromis planurile de a părăsi țara.

Potrivit surselor noastre, patronul firmei Îngerii Galbeni se pregătește să părăsească țara, pentru a scăpa de urmările justiției asupra faptelor sale. El a început deja să își mute mașinile din România, în Germania. Două mașini, un Audi și o remorcă, cu numere de înmatriculare „TM 14 PJT” și „TM 08 ROL” au fost văzute de sursele noastre în Germania, în apropierea localității Passau.masina nedelcu

Deocamdată, însă, planurile lui Răzvan Nedelcu de a scăpa de pedeapsa pe care o merită pentru acțiunile sale se pare că au dat greș, deoarece magistrații Judecătoriei Timișoara i-au respins acestuia cererea de revocare a controlului judiciar, care îl împiedică să părăsească teritoriul României.

„În temeiul art. 242 alin. 1 şi 5 C. proc. pen., respinge cererea inculpatului NEDELCU RĂZVAN SORIN, cetăţean român, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea unui număr de 16 infracţiuni concurente de șantaj, prev. de art. 207 alin.1 și alin. 3 C. pen., totul cu aplic. art. 38 alin.1 C. pen., de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar, dispuse prin încheierea penală nr. 7/15.01.2016 a Judecătoriei Timişoara. În temeiul art. 275 alin. 2 C. proc. pen., obligă pe inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestaţie in termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 11.02.2016”, este soluția dată de judecători la cerea depusă de avocații patronului Îngerii Galbeni.

Răzvan Nedelcu este acuzat de șantaj și distrugere de către mai mulți șoferi care au staționat în parcările deținute de Îngerii Galbeni. El a fost reținut de către polițiști după ce a lovit cu mașina mai multe persoane ce organizaseră un protest spontan în parcarea de pe strada Miresei. A fost eliberat însă după 24 de ore.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore