Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Razvan Nedelcu a scăpat de arestul preventiv. Soția sa, soasă de sub controlul judiciar

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Patronul firmei Îngerii Galbeni a scăpat de arestul preventiv, deocamdată. Miercuri, magistrații au respins cererea procurorilor de a-l aresta, Răzvan Nedelcu rămânând în libertate, sub control judiciar. Soția sa, în schimb, a scăpat și de această măsură.

Miercuri, magistrații de la Judecătoria Timișoara au judecat recursul procurorilor timișeni, care au cerut arestarea preventivă a patronului Îngerilor Galbeni. Răzvan Nedelcu este acuzat de șantaj și distrugere de către mai mulți șoferi care au staționat în parcările administrate de către firma sa. În mod surprinzător, judecătorii au respins recursul.

„În temeiul art. 227 alin. 1 C. proc. pen., raportat la art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. e) C. proc. pen., respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, privindu-l pe inculpatul NEDELCU RĂZVAN SORIN, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea unui număr de 16 infracţiuni concurente de șantaj, prev. de art. 207 alin.1 și alin. 3 C. pen., totul cu aplic. art. 38 alin.1 C. pen. (persoane vătămate: Marcu Ioan, Raimondi Andrea, Baltă Horia Gheorghe, Morari Daniel Gheorghe, Morar Liliana Carmen, Semenescu Adrian Ionuţ, Igna Marius Daniel, Hulea Dumitru, Bişoc Andrei, Anton Ionică, Afrăsinei Ioan, Olariu Cristian Vasile, Mihăilescu Adrian Marcel, Nagy Valentin, Pop Estella Maria, Ivaniș Dănuţ). În temeiul art. 227 al. 2 C. proc. pen., rap. la art. 202 alin. 1, 2 şi 4 lit. b) C. proc. pen., la art. 203 alin. 2 C. proc. pen., la art. 211 alin. 2 C. proc. pen. şi art. 82 şi 83 din Legea nr. 253/2013, dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul NEDELCU RĂZVAN SORIN, pe o perioadă de 60 zile, începând din data de 15.01.2016 până la data de 14.03.2016 inclusiv”, se arată în motivarea instanței.

Răzvan Nedelcu este acuzat de șantaj și distrugere de mai mulți șoferi care au staționat în parcările administrate de Îngerii Galbeni. El a fost reținut de către polițiști după ce a lovit cu mașina mai multe persoane care au organizat un protest spontan în parcarea de pe strada Miresei. A fost eliberat însă, în prezent aflându-se sub control judiciar.

Delia Nedelcu a ieșit de sub controlul judiciar

În privința soției patronului firmei Îngerii Galbeni, Delia Nedelcu, magistrații au luat decizia scoaterii de sub control judiciar. Astfel femeia rămâne în libertate, fără nicio restricție.

„În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct.1 lit. b respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara împotriva Încheierii 7/15.01.2016 pronunţată în dosarul 598/325/2016 al Judecătoriei Timişoara. În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct.2 lit. a c.pr.pen admite contestaţia formulată de inculpata NDF împotriva Încheierii 7/15.01.2016 pronunţată în dosarul 598/325/2016 al Judecătoriei Timişoara. Desfiinţează încheierea atacata şi rejudecând cererea pe fond respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatei NDF Revocă măsura controlului judiciar dispusă prin Încheierea 7/15.01.2016. În baza art. 275 alin. 3 c.pr.pen cheltuielile judiciare rămân în sarcina Statului. Definitivă Pronunţată în Camera de Consiliu din 20.01.2016 ora 15.00”, au transmis magistrații Judecătoriei Timișoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare