Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident pe drumul Timișoara-Lugoj. O mașină s-a răsturnat în șanț

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A fost accident de circulație pe drumul Timișoara-Lugoj, joi dimineață. O femeie care se afla la volanul unui Chevloret Spark s-a răsturnat cu autoturismul într-un șanț, pe marginea drumului.

Șoferița, în vârstă de 46 de ani, se afla la volanul unui Chevloret Spark care circula de la Lugoj spre Timișoara. Într-o curbă, în Remetea Mare, femeia a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat pe marginea șoselei, într-un șanț.

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de pompieri, poliție și prim-ajutor. ISU Banat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, un ofițer și opt subofițeri. Din fericire femeia a scăpat doar cu câteva contuzii ușoare, dar a fost găsită în stare de hipotermie de către echipajele de intervenție. După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, victima a fost transportată la spital, au transmis pompierii timișeni. Pentru a evita producerea unui incendiu, echipajul ISU Banat a deconectat bornele de la bateria autoturismului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore