Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 7

ABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 7

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un nou episod din seria ABUZURILE Îngerilor Galbeni, s-a derulat astăzi 04.01.2016, în parcarea de pe strada Miresei. Dacă noi am sperat ca episodul 6 să fie ultimul din seria abuzurilor, în care profesorul Horia Baltă a stat ,,sechestrat” în maşina personală mai bine de 10 ore, iată că Răzvan Nedelcu şi angajaţii lui, dintre care chiar băiatul acestuia un tânăr în vârstă de doar 16 ani, continuă să abuzeze şi să înşele oamenii în parcarea ,,privată” de pe strada Miresei.

Astăzi la orele prânzului o femeie şi soţul acesteia au picat în plasa celor de la Îngerii Galbeni, când oamenii au venit după o adeverinţă la o clinică privată, care îşi desfăşoară activitatea în aceeaşi clădire unde are birourile şi Răzvan Nedelcu. Şoferul a parcat maşina pe unul din locurile ,,private” ale îngerilor şi a dat o fugă până sus în clinică. În maşină a rămas soţia acestuia cu motorul pornit, la căldură, având în vedere că astăzi în Timişoara la orele prânzului au fost -5 grade. Adelin unul din angajaţii lui Răzvan Nedelcu şi băiatul acestuia Ramir Corvin Nedelcu, la nici 30 de secunde după ce omul a plecat de lângă maşină, au apărut din birou cu două blocatoare şi i-au blocat maşina. Chiar dacă femeia era în autoturism aceştia nu au ţinut cont şi au sărit precum hienele pe pradă. Când omul s-a întors la maşină după nici 3 minute, a găsit surpriza.

Ca să scape de blocatoare oamenii au fost nevoiţi să scoată din buzunar, aproape 900 ron, bani pe care nu-i aveau şi i-au cerut împrumut de la prieteni. La scurt timp un echipaj de poliţie de la Secţia 4 Timişoara, a sosit la faţa locului şi i-a îndrumat pe oamenii prăduiţi de ,,Îngeri”, să vină la secţie şi să depună o plângere. Dar ghinionul oamenilor nu s-a terminat aşa repede, după plata celor aproape 900 de ron, unul din blocatoare s-a stricat şi oamenii au fost nevoiţi să aştepte aproximativ o oră, până a venit un alt colaborator sau angajat şi a reuşit să le deblocheze autoturismul.

La nici 15 minute după ce prima ,,victimă” şi echipajul de poliţie au plecat la secţie, un alt şofer a picat în plasa celor de la Îngerii Galbeni. Şoferul însoţit de un prieten, nu au observat panourile ILEGALE şi a parcat timp de 3 minute. La fel ca şi prima oară, angajaţii lui Nedelcu au venit imediat ce oamenii s-au îndepărtat de maşină şi i-au blocat roata. Întors de la magazin, omului nu i-a venit să creadă ce surpriză a găsit. Şi el a fost nevoit să scoată din buzunar aproape 900 de ron, pentru a scăpa de blocatorul de pe roată.

Dar urmăriţi filmarea de mai jos şi vedeţi tot şirul evenimentelor de astăzi, din parcarea Îngerilor Galbeni de pe strada Miresei. Bineînţeles că ei vor continua să practice aceste JĂPCI, atâta timp cât autorităţile locale dorm sau sunt în vacanţa de iarnă.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare