Transfer aeroport
3.1 C
Timișoara
28-feb.- 2020
Transfer aeroport

ABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 7

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Un nou episod din seria ABUZURILE Îngerilor Galbeni, s-a derulat astăzi 04.01.2016, în parcarea de pe strada Miresei. Dacă noi am sperat ca episodul 6 să fie ultimul din seria abuzurilor, în care profesorul Horia Baltă a stat ,,sechestrat” în maşina personală mai bine de 10 ore, iată că Răzvan Nedelcu şi angajaţii lui, dintre care chiar băiatul acestuia un tânăr în vârstă de doar 16 ani, continuă să abuzeze şi să înşele oamenii în parcarea ,,privată” de pe strada Miresei.

Astăzi la orele prânzului o femeie şi soţul acesteia au picat în plasa celor de la Îngerii Galbeni, când oamenii au venit după o adeverinţă la o clinică privată, care îşi desfăşoară activitatea în aceeaşi clădire unde are birourile şi Răzvan Nedelcu. Şoferul a parcat maşina pe unul din locurile ,,private” ale îngerilor şi a dat o fugă până sus în clinică. În maşină a rămas soţia acestuia cu motorul pornit, la căldură, având în vedere că astăzi în Timişoara la orele prânzului au fost -5 grade. Adelin unul din angajaţii lui Răzvan Nedelcu şi băiatul acestuia Ramir Corvin Nedelcu, la nici 30 de secunde după ce omul a plecat de lângă maşină, au apărut din birou cu două blocatoare şi i-au blocat maşina. Chiar dacă femeia era în autoturism aceştia nu au ţinut cont şi au sărit precum hienele pe pradă. Când omul s-a întors la maşină după nici 3 minute, a găsit surpriza.

Ca să scape de blocatoare oamenii au fost nevoiţi să scoată din buzunar, aproape 900 ron, bani pe care nu-i aveau şi i-au cerut împrumut de la prieteni. La scurt timp un echipaj de poliţie de la Secţia 4 Timişoara, a sosit la faţa locului şi i-a îndrumat pe oamenii prăduiţi de ,,Îngeri”, să vină la secţie şi să depună o plângere. Dar ghinionul oamenilor nu s-a terminat aşa repede, după plata celor aproape 900 de ron, unul din blocatoare s-a stricat şi oamenii au fost nevoiţi să aştepte aproximativ o oră, până a venit un alt colaborator sau angajat şi a reuşit să le deblocheze autoturismul.

La nici 15 minute după ce prima ,,victimă” şi echipajul de poliţie au plecat la secţie, un alt şofer a picat în plasa celor de la Îngerii Galbeni. Şoferul însoţit de un prieten, nu au observat panourile ILEGALE şi a parcat timp de 3 minute. La fel ca şi prima oară, angajaţii lui Nedelcu au venit imediat ce oamenii s-au îndepărtat de maşină şi i-au blocat roata. Întors de la magazin, omului nu i-a venit să creadă ce surpriză a găsit. Şi el a fost nevoit să scoată din buzunar aproape 900 de ron, pentru a scăpa de blocatorul de pe roată.

Dar urmăriţi filmarea de mai jos şi vedeţi tot şirul evenimentelor de astăzi, din parcarea Îngerilor Galbeni de pe strada Miresei. Bineînţeles că ei vor continua să practice aceste JĂPCI, atâta timp cât autorităţile locale dorm sau sunt în vacanţa de iarnă.

Dacă tot a venit vorba de autorităţile locale, astăzi l-am contactat telefonic pe consilierul local Alfred Simonis, pentru a afla în ce stadiu este cu HCL-ul ce ar putea stopa activitatea ILEGALĂ a celor de la Îngerii Galbeni. Răspunsul a fost că: ,,Proiectul este gata de o lună şi jumătate, are toate avizele, dar nu a fost introdus pe ordinea de zi, probabil domnul Primar Nicolae Robu, nu consideră că este o urgenţă”.

Am încercat să obţinem un punct de vedere şi din partea primarului, dar acesta nu ne-a răspuns la telefon, probabil fiind încă în vacanţă. Dacă pentru Primarul Nicolae Robu, aceste ABUZURI a celor de la Îngerii Galbeni nu sunt o prioritate, atunci ne întrebăm în afară de sondajele de pe Facebook şi alegerile de anul acesta, ce priorităţi mai are primarul nostru?!? Domnule Robu, chiar îmi permit să vă spun că aceste ILEGALITĂŢI sunt de maximă urgenţă pentru timişoreni şi sper ca noi toţi, cei care vedem altfel lucrurile şi avem alte aşteptări din partea dumneavoastră, să introduceţi pe ordinea de zi Hotărârea Consiliului Local şi să faceţi ceva bun pentru acei oameni abuzaţi în continuare de Răzvan Nedelcu şi angajaţii lui. Prin faptul că-i faceţi NESIMŢIŢI nu ajută cu nimic acei oameni ,,tâlhăriţi” în continuare.

Tot astăzi am aflat că Răzvan Nedelcu, de când a închiriat cele două birouri, nu a plătit niciodată chiria sau curentul consumat proprietarului MIDTOWN RETAIL SRL. Acesta stă efectiv gratuit în cele două spaţii, iar profitul din acele parcări unde practică ABUZURILE, este pe măsură având în vedere că are cheltuieli minime cu angajaţii. Nu am înţeles de ce proprietarul clădirii nu ia măsuri împotriva celor de la Îngerii Galbeni Srl şi Banat Tractări Srl, fiindcă nici măcar chiria nu şi-o primesc şi pe lângă asta îi fac cadou şi curentul consumat de firmele lui Nedelcu.

Noi vom monitoriza în continuare ABUZURILE din parcarea de pe strada Miresei, iar împreună cu dumneavoastră, cititorii noştrii, vom vedea la ce episod ajungem până autorităţile locale şi poliţiştii vor lua măsurile ce se impun. În rest ,,dragi politicieni” ne vedem în campania electorală când vom avea grijă să le amintim ,,alegătorilor” despre ,,ajutorul” pe care l-aţi dat acelor oameni jăpcuiti de cei de la Îngerii Galbeni.

- Advertisement -Transfer aeroport

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,690FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Transport de marfă şi agrement pe Bega- TIMIŞUL DE IERI

Transportul de pasageri În 1869 pe canalul Bega se fac primele curse de pasageri. Timişoara devine astfel primul oraş din...