Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 1.

ABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 1.

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nu trece o zi fără ca Îngerii Galbeni să abuzeze de șoferii timișoreni. Un nou incident a avut loc astăzi în parcarea de pe strada Miresei din Timișoara, unde un cetățean a staționat cu mașina vreme de doar trei minute, „penalii” s-au pus rapid în mișcare și i-au pus autoturismul pe platforma, pretinzându-i ulterior o sumă de bani neverosimilă.

Însă lucrurile au degenerat de această dată. Victima „îngerilor” a reacționat violent și a spart geamul unei mașini a celei mai hulite firme de tractare din Timișoara. Un agent de poliție de la sectia 4, care a ajuns la fața locului avea însă treaba jurnalistului în loc să medieze problema evidentă. Așa zisul om al legii încerca să facă legea unde nu era cazul, mustrându-l pe jurnalistul de la voceatimisului.ro, si spunându-i că dacă filmează și face fotografii ar trebui să poarte legitimația la gât.

Victima de astăzi a „îngerilor” nu a fost în stare să dea nicio declarație din cauza șocului și nicio parte implicată în incident nu a făcut până la ora actuală vreo plângere. „Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați despre faptul că în parcarea unei societăți comerciale are loc o altercație între reprezentanții unei firme de tractări și un bărbat care a staționat cu autoturismul pe locurile de parcare deținute de aceștia. La fața locului polițiștii au constatat că acesta a spart geamul unui autoturism al societății comerciale pe care-l dețineau, fapt pentru care au întocmit acte procedurale pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Totodată, persoanei vătămate i s-a adus la cunoștință termenul legal pentru depunerea reclamației pentru că e vorba de o infracțiune care se pune în mișcare la plângerea prealabilă”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Timiș

Suntem foarte curioși la ce număr vom ajunge cu EPISOADELE și câți cetățeni vor mai fi ÎNȘELAȚI,PĂCALIȚI și ABUZAȚI de firma lui Razvan Nedelcu, până AUTORITĂȚILE se vor trezi din somnul și degringolada ce domnește în Timișoara de ceva vreme. Așteptăm următoarea „victimă”….

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

  1. Dedu, stii cat dureaza sa te blocheze?…30 secunde…trebuie doar sa ai tu curaj sa mergi sa parchezi acolo…asa..ca lasa netul…du-te si parcheaza-te si dupa aia tuneaza-le masinile. sau…hai deseara in parcarea melinda, macar sa vedem ca nu esti tare doar de dupa tastatura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare