Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

JAPCA practicată de Îngerii Galbeni în parcarea de pe strada Miresei întrece orice limite

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Imaginația angajaților lui Răzvan Nedelcu, nu are limite atunci când vine vorba de abuzuri și de modul prin care pot jecmăni șoferii de bani. Un nou caz inimaginabil a avut loc acum o lună, în data de 3 noiembrie 2015, atunci când un șofer aflat în parcarea de pe strada Miresei a început să filmeze JAPCA „îngerilor”.

Când a fost observat, șoferului i-a fost tăiată calea de ieșire din parcare cu ajutorul unui autoturism Ford, angajații Îngerilor Galbeni oprind mașina în așa fel încât acesta să nu poată părăsi locul de parcare, doar cu riscul de a acroșa autoturismul. Timp în care doi „îngeri”, printre care și mâna dreaptă a lui Sorin-Răzvan Nedelcu, Bogdan Nueleanu, alergau să-i blocheze roțile.

[responsive_youtube

Șoferul care filma nu a stat prea mult pe gânduri, conștient de abuzurile Îngerilor Galbeni, și a plecat de pe loc, lovind Ford-ul parcat intenționat astfel, ca să-i blocheze calea de acces. Frustrați de acest abuz nereușit și, probabil, de biciul „îngerului-șef”, cei doi au aruncat cu sistemele de blocare în direcția mașinii căreia i-au distrus ușa portbagajului și semnalizarea de pe partea dreaptă. Ajunși în fața polițiștilor de la Secția 4 Timișoara cu intenția de a depune plângere, unul dintre „îngeri”, Bogdan Nueleanu, a dat drumul avalanșei de minciuni.

[responsive_youtube

Mai întâi, în procesul-verbal s-a declarat că șoferul de la volanul Ford-ului cu ajutorul căruia a fost blocată ieșirea efectua manevra de „mers înapoi pentru a intra în parcare”, lucru neadevărat, desigur, tipic josnicei spețe a Îngerilor Galbeni, întrucât ușile mașinii erau larg deschise. În procesul-verbal mai scrie și că autoturismul marca Ford era condus de Bogdan Nueleanu, o nouă minciună însă, întrucât el era unul dintre cei doi care au încercat să-i blocheze roțile, potrivit site-ului renașterea.ro

Incompetența autorităților este dată de rezultatul plângerii. Șoferul timișorean s-a ales cu o amendă, cu permisul suspendat și cu mașina stricată, iar șoferul Îngerilor Galbeni nu a pățit nimic. Astfel, ne întrebăm încă o dată. De ce poliția, care ar trebui să sară în ajutorul cetățenilor, nu face nimic? De ce autoritățile locale nu sunt în stare să stopeze abuzurile vădite ale unor borfași, ale unor nesimțiți?

[responsive_youtube

video: renasterea.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore