S-a-ntors roata! ”Îngerii Galbeni” amendaţi de Poliţia Locală. Păcat de amenda minusculă FOTO

Date:

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal au aplicat în aceste zile o sancţiune de 500 lei, conform HCL 371/2007 modificată pentru societatea ”Îngerii Galbeni Asigurări”, cu sediul în localitatea Giarmata.

Aceasta a folosit mijloacele de transport în scopuri publicitare fără acordul autorităţilor locale în locaţii precum Calea Sever Bocu, str. Arieş, Piaţa Consiliul Europei. Respectivele autovehicule au fost depistate în locaţiile menţionate în perioada 31 martie 2014 – 1 aprilie 2014.

„Astfel de cazuri vor fi în continuare monitorizare de poliţiştii locali care vor lua măsurile legale ori de câte ori situaţia o impune” susţine Poliţia Locală Timişoara, care are şi dovada foto a celor constatate.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare