ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ministerul Afacerilor de Interne, ascunde INCOMPETENTA după explicația halucinantă a șefului IPJ Timiș, Ion Mirescu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tăcere complice a autorităților, care continuă să-i sfideze pe toți cei care se opun abuzurilor firmei Îngerii Galbeni, chiar și după explicația halucinantă dată de Ion Mirescu, șeful IPJ Timiș, cu privire la decizia luată de magistrați, ca Sorin-Răzvan Nedelcu să fie cercetat sub control judiciar 60 de zile. Au trecut mai bine de 24 de ore de atunci, dar niciuna dintre instituțiile statului pe care le implică cazul, nu au comunicat vreun punct de vedere oficial. O liniște mormântală.

Nu doar că modul de comunicare cu presa — ceea ce denotă indiferență față de opinia publică —, este deficitar, dar pare să fie inexistent, întrucât nimeni de la centrul de presă al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), nu a răspuns apelurilor și solicitărilor noastre. Poate aşa înţelege doamna Comisar de poliţie Monica Dajbog, că trebuie să colaboreze cu presa. Părerea noastră este că vă primiţi salariul degeaba din banii contribuabililor, iar instituţia pe care o „reprezentaţi”, trebuie să protejeze cetăţenii de bună credinţă din această ţară, NU MAFIOŢII care le bagă mâna în buzunar cu JAPCA!!!Monica Dajbog

Tăcerea care s-a lăsat după momentul jenant care l-a avut în centrul atenției pe Ion Mirescu este, însă, răsunătoare și apasă tot mai greu, într-o țară în care conducătorii instituțiilor importante fug de răspundere iar vinovații nu plătesc niciodată. Probabil că tehnocratul Petre Toba, ajuns Ministrul de Interne, nici nu a auzit de acest caz, de vreme ce nu s-a luat vreo poziție oficială.

Este inadmisibilă indolența unor persoane ajunse în funcții importante, care ar trebui nu doar să manifeste promptitudine și profesionalism, ci să se supună negreșit legilor care trebuie aplicate la fel, indiferent de persoana implicată.

Concluzia noastră este una singură. Din cauza INCOMPETENŢEI ce domneşte în instituţiile statului, funcţionari publici ajunşi în posturi cheie fără pregătirea necesară sau pe PILE, au făcut că România, să fie ce este astăzi şi anume un „Stat de Drept”, CORUPT PÂNĂ ÎN MĂDUVA OASELOR.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore