AcasăStiriSocialIon Mirescu, dorit ca secretar de stat la MAI. Ce planuri anunţă...

Ion Mirescu, dorit ca secretar de stat la MAI. Ce planuri anunţă cât mai conduce IPJ Timiş

Fără probleme pe drumurile din judeţ, aşa s-au scurs ultimele zile, în Timiş, asta cu toate că la nivel naţional mai multe drumuri au fost închise din cauza condiţiilor meteo.

În cadrul comandamentului de iarnă de ieri de la Prefectura Timiş, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Ion Mirescu, a informat că: „în ultimele 24 de ore nu au fost probleme rutiere deosebite în judeţ. Poliţia din localităţile Traian Vuia, Marginea, acordă atenţie traficului rutier întrucât se aglomerează acel tronson de drum datorită ieşirii spre autostradă pe direcţia Deva. La fel cu zona de ieşire înspre Timişoara. De asemenea, tot ce s-a transmis zilele anterioare va fi în atenţia noastră pentru a identifica oamenii fără adăpost şi a-i duce la centrul de cazare împreună cu Poliţia Locală. O să fim foarte atenţi şi în ziua de miercuri când se va relua activitatea şcoalară, pentru a dirija circulaţia şi îi sprijinim pe toţi colegii care vor avea dificultăţi în această perioadă”.

Din sursele noastre, acesta sunt ultimele zile în care Mirescu mai conduce IPJ Timiş. Asta pentru că acesta urmează să meargă la Bucureşti, acolo unde va activa ca secretar de stat în cadrul Ministerului de Afaceri Interne. Aceleaşi surse susţin că Mirescu ar fi dorit ca secretar de stat de nimeni altul decât premierul Sorin Grindeanu, cu care a avut o colaborare bună pe vremea cât acesta a condus Consiliul Judeţean Timiş.

[responsive_youtube

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente