Ion Mirescu
Ion Mirescu

Fără probleme pe drumurile din judeţ, aşa s-au scurs ultimele zile, în Timiş, asta cu toate că la nivel naţional mai multe drumuri au fost închise din cauza condiţiilor meteo.

În cadrul comandamentului de iarnă de ieri de la Prefectura Timiş, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Ion Mirescu, a informat că: „în ultimele 24 de ore nu au fost probleme rutiere deosebite în judeţ. Poliţia din localităţile Traian Vuia, Marginea, acordă atenţie traficului rutier întrucât se aglomerează acel tronson de drum datorită ieşirii spre autostradă pe direcţia Deva. La fel cu zona de ieşire înspre Timişoara. De asemenea, tot ce s-a transmis zilele anterioare va fi în atenţia noastră pentru a identifica oamenii fără adăpost şi a-i duce la centrul de cazare împreună cu Poliţia Locală. O să fim foarte atenţi şi în ziua de miercuri când se va relua activitatea şcoalară, pentru a dirija circulaţia şi îi sprijinim pe toţi colegii care vor avea dificultăţi în această perioadă”.

Din sursele noastre, acesta sunt ultimele zile în care Mirescu mai conduce IPJ Timiş. Asta pentru că acesta urmează să meargă la Bucureşti, acolo unde va activa ca secretar de stat în cadrul Ministerului de Afaceri Interne. Aceleaşi surse susţin că Mirescu ar fi dorit ca secretar de stat de nimeni altul decât premierul Sorin Grindeanu, cu care a avut o colaborare bună pe vremea cât acesta a condus Consiliul Judeţean Timiş.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.