Ion Mirescu, dorit ca secretar de stat la MAI. Ce planuri anunţă cât mai conduce IPJ Timiş

- Advertisement -

Fără probleme pe drumurile din judeţ, aşa s-au scurs ultimele zile, în Timiş, asta cu toate că la nivel naţional mai multe drumuri au fost închise din cauza condiţiilor meteo.

În cadrul comandamentului de iarnă de ieri de la Prefectura Timiş, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Ion Mirescu, a informat că: „în ultimele 24 de ore nu au fost probleme rutiere deosebite în judeţ. Poliţia din localităţile Traian Vuia, Marginea, acordă atenţie traficului rutier întrucât se aglomerează acel tronson de drum datorită ieşirii spre autostradă pe direcţia Deva. La fel cu zona de ieşire înspre Timişoara. De asemenea, tot ce s-a transmis zilele anterioare va fi în atenţia noastră pentru a identifica oamenii fără adăpost şi a-i duce la centrul de cazare împreună cu Poliţia Locală. O să fim foarte atenţi şi în ziua de miercuri când se va relua activitatea şcoalară, pentru a dirija circulaţia şi îi sprijinim pe toţi colegii care vor avea dificultăţi în această perioadă”.

Din sursele noastre, acesta sunt ultimele zile în care Mirescu mai conduce IPJ Timiş. Asta pentru că acesta urmează să meargă la Bucureşti, acolo unde va activa ca secretar de stat în cadrul Ministerului de Afaceri Interne. Aceleaşi surse susţin că Mirescu ar fi dorit ca secretar de stat de nimeni altul decât premierul Sorin Grindeanu, cu care a avut o colaborare bună pe vremea cât acesta a condus Consiliul Judeţean Timiş.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img