O super gală de kickbox va avea loc cu o zi înainte de Moș Nicolae, pe data de 5 decembrie, care va fi organizată de Clubul Sportiv Ginbox, la Sala Sporturilor „Constantin Jude”, începând de la ora 20.00. În cadrul acesteia vor avea loc 10 meciuri pe „fight card” iar una dintre lupte va avea o miză importantă: centura mondială omologată WTKA la categoria grea, pentru care se vor duela un arădean și un alt sportiv din Ungaria.

În celelalte meciuri se vor duela Sorin „Pantera” Tănăsie și un alt sportiv din Ungaria, ca mai apoi să urmeze o luptă interesantă între campionul mondial de juniori, Alex Petchescu, de la Clubul Ginbox din Timișoara, care tocmai ce a trecut la seniori, acolo unde se va duela tot cu un sportiv din Ungaria. Și Ciprian Sora se va duela cu un sportiv din Timișoara.

În cadrul galei va avea loc și o strângere de fonduri „3 copii cu probleme”, iar banii din încasări vor fi donați în scopul ajutorării acestora.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.