Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alertă de cod roșu ieri, la Timișoara, după ce un autocar s-a tamponat cu alte două mașini FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dispeceratul ISU Banat a fost nevoit să declanșeze ieri seară planul roșu de urgență, după accident care a avut loc pe Calea Torontalului. Un autocar a lovit două mașini la ieșirea din Timișoara. Din fericire nimeni nu a fost rănit iar numărul mare de echipaje solicitate, ținând cont de posibilele victime, nu au fost nevoite să intervină.

Autocarul avea 15 persoane la bord și circula înspre ieșirea din oraș, moment în care o mașină marca Opel, care circula în fața sa, a frânat brusc și a virat la stânga. Cel care se afla la volanul autocarului nu a mai putut frâna și a lovit Opel-ul, aruncându-l în șanț, pe partea dreaptă și lovind totodată un Audi care venea din contrasens.

Dispeceratul ISU a declanșat imediat codul roșu de urgențe iar la fața locului au fost trimise patru mașini de pompieri, patru echipaje SMURD și șapte ambulanțe, precum și mai multe echipaje de poliție și jandarmi. Au ajuns inclusiv medicul Mihai Grecu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Județean Timișoara, și Lucian Mihoc, șeful ISU Banat, care doar au putut să constate că declanșarea codului roșu nu ar fi trebuit să fie făcută.

O singură femeie, cea care conducea autoturismul Audi, înscărcinată, a fost transportată la spital iar alte 13 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului. Din spusele polițiștilor femeia însărcinată este în afara oricărui pericol.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore