AcasăStiriSocialNoi controale în cluburi, baruri și discoteci, soldate cu amenzi în valoare...

Noi controale în cluburi, baruri și discoteci, soldate cu amenzi în valoare de peste 270.000 de lei

Peste 100 de deficiențe au fost descoperite de echipele mixte compuse din angajații ISU Banat, IPJ Timiș și IJJ Timiș, în urma controalelor de prevenire a situațiilor de urgență efectuate în perioada 23 noiembrie – 1 decembrie. Au fost efectuate 28 de controale de prevenire și, din numărul total de 103 deficiențe, au fost înlăturate 12 la fața locului.

Controalele s-au soldat cu 68 de avertismente și 30 de amenzi în valoare totală de 270.500 de lei. Au mai fost efectuate și patru exerciții de evacuare, la care au luat parte 14 participanți, dar și alte 28 de recunoașteri în obiective.

La fel ca de fiecare dată, principalele deficiențe constatate au fost cele privind organizarea activității de apărare împotriva incendiilor, existența și funcționarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, nerespectarea reglementărilor referitoare la utilizarea focului deschis (de exemplu, lumânări) şi a efectelor speciale artistice/pirotehnice, precum şi privind fumatul, nereguli din punct de vedere al prevenirii situațiilor de urgență, având caracter tehnic, identificate în obiectiv și lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, în cazul obiectivelor care necesită a deţine acest document.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente