ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident vineri după-masă pe Calea Buziașului din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Circulația tramvaielor 8 și 4 a fost dată peste cap după ce un tânăr a ajuns cu BMW-ul pe liniile tramvai. Din primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului, bărbatul circula cu viteză prea mare pe un drum alunecos.

Șoferul circula dinspre sensul din Calea Buziașului spre strada Ștefan cel Mare. La un moment dat mașina a derapat iar șoferul a pierdut controlul volanului. Autoturismul a ajuns direct pe liniile de tramvai acolo unde a blocat circulația tramvaielor 8 și 4. Din fericire nici șoferul, un tânăr de 21 de ani din județul Gorj, și nici tânăra care se afla în mașină cu el nu au fost răniți în urma accidentului.

Polițiștii l-au amendat însă cu 420 de lei pe conducătorul auto pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Circulația mijloacelor de transport a fost blocată în zonă pentru mai bine de jumătate de oră până când mașina a fost trasă de pe liniile de tramvai.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore