Circulația tramvaielor 8 și 4 a fost dată peste cap după ce un tânăr a ajuns cu BMW-ul pe liniile tramvai. Din primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului, bărbatul circula cu viteză prea mare pe un drum alunecos.

Șoferul circula dinspre sensul din Calea Buziașului spre strada Ștefan cel Mare. La un moment dat mașina a derapat iar șoferul a pierdut controlul volanului. Autoturismul a ajuns direct pe liniile de tramvai acolo unde a blocat circulația tramvaielor 8 și 4. Din fericire nici șoferul, un tânăr de 21 de ani din județul Gorj, și nici tânăra care se afla în mașină cu el nu au fost răniți în urma accidentului.

Polițiștii l-au amendat însă cu 420 de lei pe conducătorul auto pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Circulația mijloacelor de transport a fost blocată în zonă pentru mai bine de jumătate de oră până când mașina a fost trasă de pe liniile de tramvai.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.