Transfer aeroport
2.9 C
Timișoara
27-feb.- 2020
Transfer aeroport

ABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 3

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

„Japca jăpcilor”, așa a fost numit ultimul abuz făcut de Îngerii Galbeni, cea mai hulită firmă de tractări din oraș, al cărei renume începe să se răspândească în toată țara. La ceas de seară, unui microbuz care avea remorcat un șlep, pe care era transportat un alt microbuz, i-au fost blocate roțile în parcarea de pe strada Miresei.

La fel ca și restul șoferilor prădați, și oamenii care se aflau cu treabă în orașul de pe Bega, au rămas consternați. Angajații lui Sorin-Răzvan Nedelcu, șeful penalilor „îngeri”, au fost pe fază imediat după ce autoturismul a staționat. Din păcate nu doar renumele firmei are de suferit, pentru că vestea acestor abuzuri întâlnite doar în capitala Banatului va fi răspândită: „Ca la voi la nimeni! Hoție pe față!”, a exclamat șoferul prăduit.

Doar că seara trecută măgăriile au mers și mai departe. Odată intrat în parcare, șoferul a fost îndemnat de angajatul Îngerilor Galbeni să nu parcheze pe locul pe care a vrut inițial pentru că e privat și să staționeze pe un alt loc liber de parcare ce nu-i va da bătăi de cap. Zis și făcut, doar că acel loc, făcea parte tot din „raiul” Îngerilor Galbeni. „Nu se dă niciunde atâta amendă, nici dacă ai lucra pe 1000 de euro salariu!”, a spus șoferul prăduit.

Practic aceștia au fost momiți să parcheze în acel loc, ca mai apoi să poată fi buni de plată. Dacă Centrul istoric va fi în curând, după spusele primarului Nicolae Robu, o zonă de lux, de ultim rang, în exteriorul ei domnește haosul, abuzul, anormalitatea și imoralitatea, iar Timișoara își va regăsi „faima” grație neprihăniților îngeri, a căror „aripi” abuzează pe oricine, în orice clipă din zi și din noapte.

Un amănunt foarte important pe care am uitat să-l menţionăm, e că oamenii blocaţi de „îngeri” au cerut FACTURĂ şi, ce să vezi? Pentru factură trebuiau să se deplaseze la sediul Îngerilor Galbeni din spatele stadionului CFR şi pentru că doreau factura la modul URGENT, cu toate că Sorin-Răzvan Nedelcu era obligat prin lege să le dea factura oamenilor dacă aceştia au cerut-o, angajatul lui Răzvan, le-a spus oamenilor PRĂDAŢI că vor trebuie să mai achite 100 de lei în plus pentru a primi factura. Acestea se eliberează până la ora 16:00, după care dacă o vrei în regim de „urgenţă” plăteşti taxa de 100 ron. Ca-n Germania…

- Advertisement -Transfer aeroport

1 COMENTARIU

  1. Toti comentati dar nimeni nu face nimic. Ia adunati-va 4-5 parcati masina si cand blocheaza roata taiati blocajul cu un flex sa vedem cine se ia de voi si da dreptate la ingeri? La asa legi asa comportament !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

TIMISUL DE IERI -lucrări de reparaţii la Canalul Bega-

Într-o perioadă în care se vorbeşte tot mai mult de o reabilitare a malurilor Begăi, ne-am gândit să va...