Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 3

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

„Japca jăpcilor”, așa a fost numit ultimul abuz făcut de Îngerii Galbeni, cea mai hulită firmă de tractări din oraș, al cărei renume începe să se răspândească în toată țara. La ceas de seară, unui microbuz care avea remorcat un șlep, pe care era transportat un alt microbuz, i-au fost blocate roțile în parcarea de pe strada Miresei.

La fel ca și restul șoferilor prădați, și oamenii care se aflau cu treabă în orașul de pe Bega, au rămas consternați. Angajații lui Sorin-Răzvan Nedelcu, șeful penalilor „îngeri”, au fost pe fază imediat după ce autoturismul a staționat. Din păcate nu doar renumele firmei are de suferit, pentru că vestea acestor abuzuri întâlnite doar în capitala Banatului va fi răspândită: „Ca la voi la nimeni! Hoție pe față!”, a exclamat șoferul prăduit.

Doar că seara trecută măgăriile au mers și mai departe. Odată intrat în parcare, șoferul a fost îndemnat de angajatul Îngerilor Galbeni să nu parcheze pe locul pe care a vrut inițial pentru că e privat și să staționeze pe un alt loc liber de parcare ce nu-i va da bătăi de cap. Zis și făcut, doar că acel loc, făcea parte tot din „raiul” Îngerilor Galbeni. „Nu se dă niciunde atâta amendă, nici dacă ai lucra pe 1000 de euro salariu!”, a spus șoferul prăduit.

Practic aceștia au fost momiți să parcheze în acel loc, ca mai apoi să poată fi buni de plată. Dacă Centrul istoric va fi în curând, după spusele primarului Nicolae Robu, o zonă de lux, de ultim rang, în exteriorul ei domnește haosul, abuzul, anormalitatea și imoralitatea, iar Timișoara își va regăsi „faima” grație neprihăniților îngeri, a căror „aripi” abuzează pe oricine, în orice clipă din zi și din noapte.

Un amănunt foarte important pe care am uitat să-l menţionăm, e că oamenii blocaţi de „îngeri” au cerut FACTURĂ şi, ce să vezi? Pentru factură trebuiau să se deplaseze la sediul Îngerilor Galbeni din spatele stadionului CFR şi pentru că doreau factura la modul URGENT, cu toate că Sorin-Răzvan Nedelcu era obligat prin lege să le dea factura oamenilor dacă aceştia au cerut-o, angajatul lui Răzvan, le-a spus oamenilor PRĂDAŢI că vor trebuie să mai achite 100 de lei în plus pentru a primi factura. Acestea se eliberează până la ora 16:00, după care dacă o vrei în regim de „urgenţă” plăteşti taxa de 100 ron. Ca-n Germania…

[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Toti comentati dar nimeni nu face nimic. Ia adunati-va 4-5 parcati masina si cand blocheaza roata taiati blocajul cu un flex sa vedem cine se ia de voi si da dreptate la ingeri? La asa legi asa comportament !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare